2018. 07. 04., szerda, 11:15

Meglestük a kaposvári Plázst, a Fitness Aréna új teraszát

Kaposváron egyedülálló dolog születik szerdán, hiszen a Fitness Aréna megnyitja új teraszát, amivel a városban az első és az egyetlen edzőterem lesz, ahol külső helyszínen tudunk majd edzeni. De ez még nem minden, hiszen Siófok után Kaposváron is lesz Plázs, ahol tudunk majd napozni, hesszelni és kipihenni az órák fáradalmait az erre a célra kihelyezett napágyakban.

 

A szaunához hasonlóan a teraszt is bárki, aki bérletet vagy napijegyet vált az edzőterembe ingyen használhatja majd. Az Aréna Plázson két terem különül el, a terasz egyik részén a csoportos órák lesznek, így az edzők külső helyszínen tudják majd megtartani a Zumba-, Walk-, Spinning-, és Köredzéseket, míg a másikon pihenhetünk és napozhatunk a kihelyezett napozóágyakban. A helyen az utolsó simításokat végzik, már csak a kiegészítő és a dekorációs elemek kerülnek fel, hogy barátságos környezetben várjanak majd benneteket. 

 

 

Aki meglesné a Fitness Aréna teraszát annak ma 20:30-kor ott a helye az edzőteremben, hiszen egy különleges Spinning órával avatják majd fel a kaposvári plázst. 

 

 

 

Kivel találkozunk majd ott?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: