2018. 06. 28., csütörtök, 12:42

14 év után újra Hihetetlen család Kaposváron!

Nem túlzás azt állítani, hogy szinte mindenki ismeri a Pixar egyik legjobb animációs filmjét, a két Oscar-díjat is bezsebelő Hihetetlen családot, amelynek most, több mint egy évtized múlva megérkezett a várva várt folytatása.

Az igazat megvallva nagyon már nem is emlékszünk az első rész cselekményére, de mivel az megvan, hogy nagyon szerettük, ezért bármikor szívesen nézzük újra a Parr család kalandjait. A Pixar egyik legjobban sikerült egész estés mozija nem csak a nézőket, de a kritikusokat is lenyűgözte, elég csak a két Oscar-díjra tekinteni amelyet a legjobb animációs film és legjobb hangvágás okán zsebelt be. Az első rész teljesen kerek volt, így bár el tudtunk volna viselni egy folytatást, nem azonnal fájt rá a fogunk, ráadásul így, hogy 14 év eltelt, csak még izgatottabbak lettünk, hogy mibe keverednek megint Mr. Irdatlanék.

 

 

Semmi extrába igazából, és nem is kell túl nagy feneket keríteni számukra, hiszen a szupererővel megáldott családtagok már a hétköznapokban is elég kalamajkát tudnak okozni. Főleg akkor, ha a gyereknevelés csak az egyik szülőre hárul, ráadásul nem is szuperanyura vár ez a feladat, hiszen őt visszahívják hivatásosan is szuperhősködni, így hát Mr. Irdatlanra maradnak a kölykök. Neki kell segítenie a matekleckében, elaltatnia a legkisebbeket és közben támogatni feleségét, aki egyedül veszi fel a harcot a gonosz ellen.

 

 

A nevetésre tehát lehet máris készülni, de azért az előző részhez hasonlóan, a második epizódba is csepegtettek némi tanulságot, amely ez alkalommal a gyerekek képernyőfüggősége, de hogy ezt miként valósítják meg a Pixarnál, azt a kaposvári Cinema Cityben az alábbi időpontokban lehet kideríteni:

 

PÉNTEK: 10.30, 13.00, 15.30, 18.00

SZOMBAT: 10.30, 13.00, 15.30, 18.00

VASÁRNAP: 10.30, 13.00, 15.30, 18.00

 

ELŐZETES:

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: