2018. 06. 26., kedd, 10:32

A miniszter félrelép a Szivárványban! - Mutatjuk a Kultúrpalota júliusi programjait

Szivárványos nyári színházi esték néven három darabot is bemutatnak a következő nyári hónapban a színpadon, de a moziban is találhatunk érdekes darabokat.

A júliust a Gombos Jim, és Lukács a Masiniszta című német családi filmmel kezdi a mozi, majd vászonra kerül a Könyvklub és az Egy fantasztikus nő is. Ezt követi majd Az élet napos oldala, majd egy dokumentumfilmen keresztül követhetjük végig Kim Dzsongilt. Végül a nagy sikernek örvendő Kutyaparádé kerül a műsorra, a hónapot pedig a Merülés a szerelembe című alkotás zárja.

 

 

Szivárványos nyári színházi esték néven több alkotással is találkozhatunk júliusban a színpadon. A sort a Csárdáskirálynő című nagyoperett nyitja, Kalocsai Zsuzsa, Harsányi Gábor és Csengeri Attila főszereplésében. Július 12-én ismét ABBA Show Polyák Lillával és Janza Katával majd jön az V. Országos Nótástalálkozó. 

 

 

Július 19-én aztán igazi sztárparádé lesz a Szivárvány színpadán, hiszen A miniszter félrelép okán Kaposvárra érkezik Gesztesi Károly, Kiss Ramóna, Harmath Imre és Beleznay Endre is. A hónapot július 26-án a Színházkomédia zárja, Ábrahám Edittel és Xantus Barbarával.

 

További információkat a programokról ITT találtok.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: