2018. 06. 21., Csütörtök, 13:04

Nem csak a pasik tudnak milliós balhékat lehozni - Megérkezett az Évszázad átverése Kaposvárra

Mindenki számára ismerősen cseng az Ocean név, hiszen az elmúlt évtized egyik legnépszerűbb  szélhámos bandájának a feje, több részen keresztül lopta meg nagyon csúnyán ellenfeleit. A történet most a másik nem csapatával folytatódik.

Moziznál? Nyerj tőlünk páros jegyet ITT!

Az Ocean’s Eleven kezdte meg a sort még 2001-ben, ráadásul nem is akármilyen szereplőkkel a kötelékében, elég csak a George Clooney - Brad Pitt párosra gondolni. A banda három részen keresztül örvendeztette meg a közönséget, és lopta meg ellenségeit, ám a hollywoodi filmgyártás nem arról híres, hogy egy sikeres és rengeteg potenciállal rendelkező sorozatot felad csupán azért, mert sem a szereplők nem vállaltak több epizódot. Mit lehet ilyenkor tenni? Új csapatot verbuválni.

És ha már a címszereplők nem kaphatók egy újabb epizódra, váltani kell, ám mit lehet ilyenkor tenni? Másik férfi bandát verbuválni, vagy követni a mostani trendeket, és nőknek adni a stafétát? Mondhatjuk nyugodtan, jól döntöttek a producerek, amikor inkább az utóbbi vonalat választották, főleg úgy, hogy olyan neves színésznőket tudtak elcsábítani mint Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway vagy Rihanna. A csapat annyiban csatlakozik elődeihez, hogy Danny Ocean húga Debbie bizony követi bátyuskája útját, és szintén szélhámossá avanzsálódik. Amikor pedig a börtönből egy hosszabb vakáció végén szabadul elhatározza, hogy egy minden eddiginél nagyobb rablást hajt végre. De ehhez kevés lenne egyedül.

Összeverbuválja hát a bűn legvonzóbb válogatottját, hogy ellopjanak egy 150 millió dollár értékű gyémántnyakláncot, amely ráadásul Debbie expasijának egyik rendezvényén tűnik fel. Kettőt egy csapásra, szokták mondani, a csapat pedig akcióba lép, hogy az Ocean’s filmek során már jól megszokott ravasz technikai húzásokkal, hazugságokkal, ármánnyal és ezúttal egy kis női vonzerővel végrehajtsák az minden idők legnagyobb gyémántrablását. Ha kíváncsi vagy, hogy sikerül e nekik, ülj be az alábbi időpontok egyikén a kaposvári Cinema Citybe:

CSÜTÖRTÖK: 15.45, 18.00, 20.15

PÉNTEK: 11.15, 15.45, 18.00, 20.15, 22.30

SZOMBAT: 11.15, 15.45, 18.00, 20.15, 22.30

VASÁRNAP: 11.15, 15.45, 18.00, 20.15

ELŐZETES:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: