2018. 06. 20., szerda, 12:46

Zavarnak a reklámok a Messengerben? Csak nyugi, most már automatikusan induló videós reklámok jönnek!

​Örülünk? Hát persze! A Facebook már azzal is kiverte a biztosítékot felhasználóinál amikor reklámokat helyezett el a legnépszerűbb csevegőprogramjának felületére, de gondolták, hogy ennél már úgysem utálhatják őket jobban, így csavarnak még egyet a dolgon.

Nem elég, hogy bárhová megyünk már mindenhol reklámokkal találkozunk, mostanra már a közösségi felületek egészét is beterítik a vásárlásra ösztönző megjelenések. A legutóbbi áldozat a Messenger volt, hiszen a beszélgetéseink közé, véletlenszerűen kerültek az utóbbi időben hirdetések. Sokakat kifejezetten zavart, mi mondjuk érdektelenül görgettünk tovább, ám azon, ami majd ezt követi, már mi is kicsit kiakadtunk.

 

 

Biztosan mindenki emlékszik, milyen idegesítő volt, mikor a Facebookon minden videó automatikusan elindult, ha épp arrafelé görgettünk. Több net fogyott, lassabb volt a böngészőnk ráadásul random hangok hagyták el a hangszórókat. Zuckerbergék ugyan állítottak a dolgon, és kikapcsolhatóvá vált a funkció, ám mindezt most a Messengerbe is megkapjuk. Azokon a helyeken, ahol eddig a képes hirdetésekkel találkoztunk, mostantól videókat fogunk találni. A videós reklámok itt is automatikusan fognak elindulni, ám nem tudni, hogy ez a funkció is kikapcsolható lesz e. Sajnos egyáltalán nem biztos.

 

Jupijé! Akartuk kérni...

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: