2018. 06. 20., szerda, 13:57

Nyáron se feledkezzünk meg a véradás fontosságáról - Nyereményjátékot hirdet a Vöröskereszt

Nem győzi felhívni a figyelmet a nyári véradás fontosságára a Magyar Vöröskereszt, így most egy nyereményjátékot szervez a véradók számára.

A nagy meleg, a nyaralások és a szabadságolások okán nyáron jelentősen csökken a véradói aktivitás az országban, ezért most június 18 és szeptember 2 között kampányt rendeznek a véradó szervezetek.

 

Mi is segítünk!

Az időszak alatt vért adók egy köszönőkártyát kapnak, amely nyereményszelvényként is funkcionál, így aki feltölti a kártyán található kódot a www.voroskereszt.hu/veradasnyar oldalra, értékes ajándékokat szakíthat.

 

Hetente és havonta is vannak nyeremények

Heti és havi nyereményekért lehet játszani, melyek koncert vagy rendezvény belépőkből, kétszemélyes wellness hétvégékből állnak, de a kampány végén egy televíziót is kisorsolnak az indulók között.

 

A legközelebbi véradási időpontok és helyek

Kaposváron június 19-től június 22-ig a Kaposvári Területi Vérellátó Intézetben, a Tallián Gyula utca 20-32-ben (Kaposi Mór Oktató Kórház - D épület) várják a véradókat legközelebb, ráadásul 21-én, csütörtökön 8 és 14.30 között Fino tejtermékekből álló ajándékcsomagokkal is készülnek. Fontos infó, hogy csak egészséges, 18 és 60 év közötti, 50 kilogramm feletti testsúllyal rendelkező személyek adhatnak vért.

 

Aki teheti, segítsen ennyivel másokon!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: