2018. 06. 19., Kedd, 15:22

Túl sokat pörgeted az Instagramot? Mutatjuk, hogy tudsz visszavenni belőle

Mindenkinek van olyan ismerőse, aki egész nap szinte le se teszi a telefonját, és nem azért, mert folyton csörög és telefonál, hanem mert a közösségi felületeket bújja megállás nélkül. Nos, számukra most tudunk ajánlani egy lehetőséget, hogy kicsit visszavegyenek.

Persze csak akkor ha akarnak, hiszen nem mindenki vallja be magának, hogy függő és túl sokat lóg a közösségi platformokon teljesen feleslegesen. Ezt most az Instagram székházában is beismerték, hogy vannak, akik annyit lógnak a képmegosztón, hogy az már nem egészséges.

Ennek érdekében egy új funkciót fog aktiválni hamarosan az Insta. A Usage Insights elnevezésű részen percre pontosan tudjuk majd követni, hogy melyik nap, mennyit töltöttünk a közösségi felületen. Egy aktivitás mutató fogja az orrunk alá dörgölni napi lebontásban, hogy mennyire vagyunk függők sőt, a felületen be is tudjuk állítani, hogy mennyi idő elteltével jelezze számunkra finoman az alkalmazás, hogy most már le kéne kicsit tenni a telefont.

Más módon is vissza kívánja fordítani függőségünket az Insta, hiszen mostantól azt is beállíthatjuk majd, hogy milyen értesítéseket szeretnénk kapni a felületen. Ha jól beállítjuk, akkor tényleg csak a legfontosabbak fognak majd megjelenni telefonunkon, mint például a hozzászólások, vagy az üzenetek.

Kinél kapcsolnátok be azonnal a funkciót?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: