2018. 06. 19., kedd, 20:00

#budinülök - Az év mentőakciója! - A szívünk megszakad ezért a bajba jutott cicáért

Borzasztó olyan állatokat látni, amelyek önhibájukon kívül szorultak be valahová, ahonnan emberi segítség nélkül nem tudnának kijutni. Szerencsére ehhez a cicához még időben érkezett a segítség!

A YouTubeon botlottunk bele a kiscica megmentésébe, amely már-már egy akciófilmbe is beleillene. A leírás szerint az apróság egy óvatlan mozdulatot követően egy vékony csőbe zuhant, amely 12 méter mélyen ért véget a földben. A cica a csodával határos módon túlélte a zuhanást,  viszont beszorult, így nem tudott kimászni, csak szívfacsaróan nyávogni. Az apróság hangját csak négy nappal később fedezték fel, akihez azonnal riasztották is az állatmentőket. A cicához előbb botokat, és kaparófákat engedtek le, hátha meg tud kapaszkodni valamiben, de már annyira legyengült a napok során, hogy nem tudott megmozdulni szegény.

 

 

A macskamentők viszont nem adták fel, (hogy is tehették volna?) és végül nagy nehezen, de sikerült kiszabadítani a cicát szorult helyzetéből. A mentőcsapat azt hitte, rosszabb állapotban lesz majd a cica, de egyetlen csontja se törött el, és a fáradtságon és az ijedtségen kívül csak éhes volt, amit gyorsan orvosoltak is megmentői. A cica teljesen felépült, és szerető gazdiknál talált végső otthonra.

 

Ilyen sztorikkal jó indítani a napot!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: