2018. 06. 14., csütörtök, 14:19

Melyik csapat meze lett a legmenőbb a vébére? Mutatjuk a kedvenceinket

Csütörtökön végre kezdetét veszi a 2018-as labdarúgó világbajnokság Oroszországban, amely esemény nem csak a futballrajongók és nemrajongók számára kedves, de a sportszergyártók sem panaszkodhatnak.

Van munkájuk bőven, hiszen a résztvevő 32 ország összesen 64 féle mezzel érkezik a helyszínre, amelyeket ebben az időszakban a rajongók úgy elkapkodnak a boltok polcairól, mintha ingyen lennének. Természetesen a legtöbben hazájuk mezét vásárolják, viszont mi van azokkal, akiknek országa nem teszi tiszteletét Oroszországban (pl. mi)? Marad a favorit együttes meze, vagy egy olyan, amit például utcára is felvennénk, hiszen jól mutat, és ügyesek voltak a tervezők. Mi most végigpörgettük mind a 64 szerelést, amelyek közül kiválasztottuk a kedvenceinket, amik tényleg elég menőn festenek, hogy nektek már ne kelljen.

 

Németország - Idegenbeli

 

A címvédőt egyértelműen továbbra is az Adidas öltözteti, akiknek most jár a piros pont, hiszen elkészítették az egyik legvagányabb idegenbeli mezt.

 

Argentína - Hazai

 

Messiék csapatát is az Adidas öltözteti, akik akkor sem jönnek zavarba, ha világos színekkel kell dolgozni, ahogy az Argentinok hazai mezén meg is látszik.

 

Brazília - Idegenbeli

 

Ha vébé, akkor szinte mindenkinek azonnal bevillan az aranysárga brazil szerelés, amellyel évekig rettegésben tartották a futballvilágot. Viszont most nem azon, hanem az idegenbeli mezükön akadt meg a szemünk, amit a Nike eszközölt Neymaréknak.

 

Portugália - Hazai

 

Az Európa-bajnok Portugálok számára is a Nike dobta össze a kollekciót, amely a színeivel, az aranyozott elülső számokkal és a felkaron elhelyezett mintával igazán tetszetősre sikeredett.

 

Nigéria - Hazai

 

Megint a Nike alkotott maradandót, mégpedig ezúttal a Nigériai csapat számára, amely nálunk eléggé betalált. És nem csak nálunk, hiszen a sportszergyártó cég szerint ebből a felsőből adták el a világon a legtöbbet.

 

És amit nem nagyon értünk

 

A spanyol és a belga csapattal is némiképp kitolt az Adidas, hiszen sem a burzsoá kockákat, sem pedig a sárga-kék csíkozást nem értjük ezeken a szereléseken. A srácok ezekkel tuti ki fognak tűnni a mezőnyből, és ha a tervezőnek ez volt a szándéka, akkor a foglalkozás elérte a célját.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: