2018. 06. 12., kedd, 09:16

3/3 - Zsinórban harmadszor bajnok a Kaposvári Egyetem

Immár harmadik éve tűnnek megállíthatatlannak a Kaposvári Egyetem férfi röplabdásai, miután idén se érték be az aranynál kevesebbel.

A budapesti Tüskecsarnokban tartották hétvégén az Országos Egyetemi - Főiskolai Röplabda Bajnokság döntőjét, ahol a Kaposvári Egyetem férfi és női csapata egyaránt megvillogtatta tudását. A lányok egészen a döntőig meneteltek, ahol csak a címvédő ELTE tudott feléjük nőni, de így is a kiemelkedő teljesítményükkel egy ezüstéremmel lettek gazdagabbak.

 

A KE női csapatának összeállítása:  Duduka Indrig, Hanusz Réka, Horváth Alexandra, Koczka Adrienn, Koltai Emese, Pintér Zsanett, Rák Rebeka, Sólyom Beatrix, Szivós Ildikó, Tóth Eszter,  Csapatvezető: Faludy András

A fiúk viszont idén sem kegyelmeztek, és immár zsinórban harmadszor lettek az ország legjobb egyetemi csapata, ráadásként még a legjobb támadó játékos is közülük került ki, Bögöly Gábor révén.

 

A KE férfi csapatának összeállítása:  Bögöly Gábor, Csupor Bence Zoltán, Hegedüs Balázs, Kalmár Ákos, Keen Cameron Illés, Kulcsár Adrián, Sántosi Péter, Szerb András Bence, Tóth István,  Csapatvezető: Szerb György, Dr. Kiss Zoltán

A jövő évi MEFOB döntőt a tervek szerint már Kaposváron rendezik, így remélhetőleg a következő évben nem kell messze mennünk az aranyért.

 

Gratulálunk!

 
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: