2018. 06. 11., hétfő, 10:03

Kezdetét vette a Munkácsy Diákhét! - Nekünk is van kedvencünk

Immár hagyománnyá vált, hogy a város egyik legismertebb iskolájának falai közt a tanítási év utolsó hetén diákhetet szerveznek, ahol a tanulás végre kicsit háttérbe szorul, és a jövőre végzőssé avanzsáló osztályok összemérik tudásukat. Tavaly is belestünk egy pillanatra, és idén is letesszük voksunkat.

Megkezdődött a diákhét a Munkácsy Mihály Gimnáziumban, ahol a hét folyamán a 11. évfolyamos osztályok megküzdenek az iskola kulcsáért. Természetesen nem kell nagyon vérre menő küzdelemre gondolni itt, hiszen a Diákhét leginkább a kreativitásról, a szórakozásról és a fiatalok közösségének erősítéséről szól. Ezt a hetet rengeteg előkészület előzi meg az osztályok részéről, mindenki nevet választ, programokat szervez, videókat készít és toboroz. Minden szavazat számít, hogy a végelszámolásnál a legjobb osztály kerüljön ki győztesen.

 

Kreatív kis csapatnak tűnik a 11 DieVízió

Idén mi se maradtunk ki a szórásból, hiszen azok után, hogy annyian letették a Facebookon nyilvánosan is a voksukat egy-egy csapat mellett, gondoltuk, hogy minket is elővesznek majd. Nem is kellett sokat győzködni csapatunkat, hiszen a 11. D, aka 11 DieVízió munkássága igencsak megnyerő, a Facebook oldalukon nagyon aktívak, több ismertebb közszereplőt is lencsevégre kaptak, amint támogatja őket,  ráadásul rendíthetetlenül forgatják filmjüket is, hogy június 15-én bemutathassák az egész iskola előtt, egy kisebb táncos produkcióval fűszerezve.

 

 

Tehát mielőtt nyaralni indulnátok, dobjatok egy voksot a 11 DieVízió csapatára pénteken!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: