2018. 06. 07., Csütörtök, 10:55

TV, nasik és sör - Ezekkel az akciókkal készülnek a VB kapcsán Kaposváron!

Június 14-én kezdetét veszi a 2018-as FIFA labdarúgó-világbajnokság, és ahogy azt már megszokhattuk, az ilyen, és ehhez hasonló sporteseményekre rengeteg akcióval készülnek számunkra a nagyobb üzletláncok. Összeszedtük most nektek, hogy Kaposváron mely boltokban, milyen termékekhez juthattok kedvezőbb áron a VB kapcsán. 

TESCO

A Tesco szokásához híven egy egész akciós újságot állított össze a VB idejére, ami június 7-től 20-ig lesz érvényben. Az akciós dolgok között találunk rengeteg TV-t, chipset, sört, ventilátort, na meg persze kempingszéket is kedvezményesen, ha a pasiknak az udvaron támadna kedvük nézni a meccset. 

További információk itt!

 

EURONICS

A kisebb háztartási termékektől a nagyobbakig, a TV-ken át a laptopig szinte minden kategóriában találunk kedvezményeket a Euronicsnál online és a boltban is. Kenyérpirító, porszívó, hajszárító és minden, ami csak kellhet a VB nézéséhez....

További információk itt!

LIDL

A Lidl-ben a hangsúly a nasikon van ugyan, de a TV náluk sem marad ki a szórásból, emellett pedig beszerezhetünk náluk mezeket, rövidgatyókat, hogy teljes pompában tudjuk nézni a meccseket. Az akció mától van érvényben a boltokban. 

További információk itt!

EuroFamily

Az aktuális Euro Family újságban egy egész oldalt szenteltek a söröknek, édességeknek, és chipseknek, hogy náluk vásároljunk be a meccsek mellé dukáló szükséges kellékeket. Ám mi a boltban találtunk olyan toalett tisztító gyöngyöket is, amik direkt a VB-re készültek, ezzel a WC-t is díszítve a jeles sportesemény idejére. 

További információk itt!

Intersport

Az Intersportban a VB-re gyártott pólót és baseball sapit is be tudjátok szerezni kedvezményes áron, de szurkolói labdához is hozzájuthattok a boltban. Az oldalukon pedig egy letölthető VB menetrendet is találtok, ha kifüggesztenétek a hűtőre. 

További információk itt!

Ha tudtok még valamit ahol készülnek akcióval a VB kapcsán, írjátok meg nekünk és bővítjük listánkat!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: