2018. 06. 05., Kedd, 13:14

Bútorokat készít kedvenceinknek az IKEA

Berobbant házi kedvenceink piacára is kedvenc lakberendezési üzletünk, az IKEA.

Lakásaink legkisebb családtagjai számára kedveskedik legújabb kollekciójában a svéd cég, hiszen olyan bútorokat mutatott be nemrég, amelyek a kutyáinknak és macskáinknak készültek. A LURVIG vagyis bozontos névre hallgató bútorcsalád rengeteg féle kiegészítőt tartalmaz, amelyeket kifejezetten kedvenceink számára készítettek állatorvosok és állatszerető tervezők segítségével.

Ahogy azt már megszokhattuk, az IKEA nem dobta az űrig az árakat, hiszen például egy habzsolás elleni kutyatál - ami megakadályozza, hogy kutyánk túl gyorsan egyen - 1.490 forintba, de a Klippan kanapé pontos mása kicsiben is csak 14.990 forintba fog kerülni. A 90 termékből álló kollekcióban helyet kapott még egy csomó menő cucc, hiszen vannak macskabútor-kiegészítők, amik a KALLAX-ba is beleillenek, fényvisszaverős kutyapórázok és még kutyapiszokgyűjtő zacskóadagolók is.

Szerencsére a termékek majd itthon is beszerezhetőek lesznek, az első darabok már június 18-tól, a teljes kollekció pedig augusztus közepétől lesz megtalálható az IKEA polcain.

Állati!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: