2018. 06. 04., Hétfő, 16:19

Itt a fesztiválszezon - Mutatjuk a legjobb választást ha sátrazáson töröd a fejed!

Újra itt a nyár, kezdetét veszi a pihenés, napozás, csobbanás és a végeláthatatlan fesztiválok időszaka, amelyhez most találtunk egy igen frankó új kiegészítőt.

Nem csak a szép dolgokra kell emlékezni a fesztiválok után, hanem arra a borzasztó mennyiségű szemétre is, amit a bulizó közönség maga után hagy. Nagy szívfájdalma ez már évek óta a fesztivál szervezőinek és a környezetvédőknek egyaránt, hiszen oltári a kupleráj, amit hátrahagynak a fesztiválozók. 

Gyakori szokás, hogy a felállított sátrakat távozáskor nem bontják el a bulizók a kempingekben, hanem otthagyják az utókor számára, és csak a legszükségesebbeket viszik haza magukkal. Ezeket a sátrakat később még lehetne hasznosítani, ám így is általában a kukában kötnek ki, amelyre úgy tűnik, most talált egy holland cég megoldást. 

A Kartent egy olyan, 100 százalékban újrahasznosítható papír sátor, amelyet nyugodtan ott hagyhatunk a fesztivál után, hiszen minden darabját újra fel lehet használni, és nem káros a környezetre nézve sem. Ugyan első blikkre úgy tűnhet, hogy egy kisebb nyári zápor is romba döntheti szegénykét, a cég szerint erre nem kerülhet sor, hiszen teljesen száraz marad a sátrunk egy kiadós vihar után is, ráadásul saját magunk is kipingálhatjuk őket.

A Kartent ráadásul nem is túl drága, 10 ezer forintért vesztegetik ITT.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: