Igazi döner mennyországra bukkantunk a Honvéd utcában - Megnéztük, milyen a Pasa Döner!

2018. 06. 04., Hétfő, 14:45

Igazi döner mennyországra bukkantunk a Honvéd utcában - Megnéztük, milyen a Pasa Döner!

Már jó ideje kacérkodtunk a gondolattal, hogy a Honvéd utcában betévedünk az éjjel-nappali szomszédságában megbúvó török dönert kínáló egységbe, ám csak a minap tudtunk rá végre időt szakítani, hogy jobban megismerjük a Pasa Dönert.

Májusban nyitotta ki újra kapuit a Honvéd utca 65. szám alatt található Pasa Döner, amely a megszokott minőséggel, még több lehetőséggel és új szolgáltatásokkal várja régi-új vendégeit. Mivel mi újnak számítottunk, meglepődve álltunk a pult előtt, hirtelen nem is tudva, melyik ajánlatukba szeretnénk belekóstolni.

Így ebéd előtt állva elég nagy étvággyal voltunk megáldva, ezért be is rendeltünk egy döner tálat, egy tortilla lapba csavart dürümöt és ráadásnak még egy dönert pitában. Már az elkészítés közben is felcsillant a szemünk, de a végeredményt látva már kételkedve néztünk össze, hiszen nem voltunk benne biztosak, hogy ekkora adagot el tudunk pusztítani.

Azért elfogadtuk a kihívást, és nekiláttunk a csirkehúsból készített, friss zöldségekkel és rendkívül finom öntetekkel ellátott ínyencségek elfogyasztásához. A döner tál, mint a képen is látható, szépen meg volt pakolva, tetszetős arányokban tartalmazva húst, zöldséget és krumplit, így elégedetten kanalaztuk be hát az egészet.

A nehézséget számunkra mindig a pitában tálalt döner jelenti, hiszen mindig összekenjük magunkat vele, ám ha a helyszínen fogyasztjuk, kapunk hozzá egy cuki kis tálat és villát is, így gond nélkül be tudtuk falni. Nagy örömünkre szolgált, hogy végre itt nem csak a döner tetején találkoztunk hússal, hanem szépen el voltak osztva az egész pitában normálisan a hozzávalók, így fel is véstük gyorsan a piros pontot számukra.

Két győzelem után a tortillába tekert dürüm csak hab volt a tortán, a jókora adag itt is szembetűnő volt, nem is beszélve a szépen felspékelt belső tartalomról. Desszertként a törökök nagy kedvencét, a baklavát kóstoltuk meg, ami az édesszájú vendégeknek tökéletes választás az elfogyasztott ételek lefolytásához.

Elégedettségünknek hangot adván azért megtudtunk még jó néhány dolgot az üzletről, amelyek még számunkra is tartogattak meglepetéseket. A nyitva tartást megtoldották néhány órával, így délelőtt 11-től este 10-ig várják a vendégeket, ráadásul hamarosan lesz Döner Box is náluk, amelynek segítségével egy kis dobozkából, út közben is könnyedén el tudjuk fogyasztani a finomságokat.

Hamarosan már a helyszínre se kell mennünk, ha náluk szeretnénk enni, hiszen kiszállítással is rendelkezésünkre fognak állni, ám addig továbbra is a jól megszokott szép kis teraszon, vagy a légkondicionált felső szinten tudjuk elfogyasztani étkeiket. Minket megnyertek maguknak, jövünk még!

Ha friss információkra lennél kiváncsi a Pasa Dönnerrel kapcsolatban, kövesd őket a Facebookon ITT.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: