2018. 06. 01., péntek, 09:39

Kiderült! - Tízből kilenc férfi szexinek találja, ha egy nő sört iszik

Egy új kutatás szerint megdőlni látszik az a sokak által hangoztatott vélemény, hogy randin ciki a sörözés, sőt a férfiak 90%-a szerint kifejezetten szexi ha egy nő kultúráltan sört fogyaszt.

 

Tízből nyolcan legalább heti rendszerességgel söröznek a Belvárosi Sörfesztivál szervezőinek felmérése szerint, amely szépen összecseng a Beerporn.hu tavaly őszi kutatásának eredményével, amiből az derült ki, hogy a fogyasztók 39 százaléka hetente egyszer, 32 százalékuk hetente többször, százból nyolcan pedig naponta élvezik kedvenc italukat.

 

Fesztiválon sör, tárgyaláson bor

A fesztiválszervezők kutatásának eredményei szerint kimagasló a sörfogyasztás a különböző sportesemények alkalmával, de jellemzően a folyékony kenyérre voksolunk a fesztiválokon, a grillpartikon és a baráti összejöveteleken is, sőt még egy otthon, egyedül töltött estén is inkább egy sört szisszentünk fel, minthogy egy pohár bor társaságában kapcsolódjunk ki. Ezzel szemben a formálisabb, komolyabb alkalmakkor, így az esküvőkön vagy üzleti tárgyalásokon a bort preferáljuk.

 

Kifejezetten szexi...

A randin sem ciki a sör

A friss kutatás résztvevőinek több mint fele szerint ugyan egy randevúhoz az alkoholok közül kifejezetten a bor illik, tízből hatan saját bevallásuk szerint söröztek már randin. A megkérdezettek további 22 százaléka eddig ugyan nem tette, de megfelelő program esetén akár sörözne is egy kettesben töltött estén. A felmérésből fény derült arra is, hogy a magyarok háromnegyede könnyebben tud ismerkedni, ha az ilyenkor érzett feszültséget egy kevés alkohollal oldja, és tízből kilenc férfi kifejezetten szexinek találja, ha egy nő kulturáltan sört iszik.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: