2018. 05. 31., csütörtök, 10:30

Raktáros, vízimentő és árufeltöltő - Összeszedtük milyen diákmunkákat vállalhattok Kaposváron

Lassan vége a tanévnek, és sok diák a vakációt munkával tölti. Éppen ezért körbenéztünk a városban milyen lehetőségei vannak azoknak, akik nem csak nyaralással ás láblógatással szeretnék tölteni a szünidőt. A felhozatal igazán színes, hiszen vizímentőtől kezdve, árufeltöltőn át, a pénztárosig számtalan posztra keresik diákok jelentkezését Kaposváron és környékén. 

Diákmunka Tejüzemben

Fizetés: 794 Ft/óra

Kritérium: Legyél 15 éves vagy idősebb

Tudnivalók: 

 

Sok munkához kritérium, hogy 18 évet betöltött diák végezze, így a fiatalabbnak egy jó alternatíva lehet ez a meló. Ha szívesen vállalnátok a nyári szünetben dobozolást, akkor további információkért kattintsatok ide

 

Vízimentő 

Fizetés: 794 Ft/óra

Kritérium: 18 évnél idősebb nappali tagozatos diák, rendelkezz úszómesteri vizsgával

Tudnivalók: 

 

Ki ne szeretné a vakációt víz közelében tölteni és meló közben még gyönyörű barnára is lesüttetni magát? Azt le kell szögezni, hogy az úszómesteri vizsga bizony nem két forintba kerül, de ha rendelkezel hasonló papírral, akkor ez az álommeló lehet számodra, amelyről ide kattintva szerezhetsz több információt. 

 

Raktári kisegítő

Fizetés: 800 Ft/óra

Kritérium: Nappali tagozatos tanulói jogviszony

Tudnivalók:

 

Ugyan a munka végzéséről nem írnak a hirdetésben, de annyit megemlítenek, hogy hétfőtől-péntekig tart, így a hétvégéitek szabadok maradnak, hogy bulizzatok vagy lazítsatok egyet a Balcsin. Ha érdekli valamelyikőtöket a lehetőség ide kattintva lehet utánanézni. 

 

Tesco - Pénztáros és árufeltöltő

Pénztáros

Fizetés: br. 861 - 1257 Ft/óra Kiemelt bérezés

Kritérium: 18 év feletti diák 

Tudnivalók:

 

Éjszakai árufeltöltő

Fizetés: br. 926 - 1187 Ft/óra kiemelt bérezés

Kritérium: 18 év feletti diák 

Tudnivalók:

 

A Tecoban több pozícióra is keresnek embert, a fizetés megközelítőleg mindegyikre ugyanannyi, így csak azt kell eldöntenetek, hogy nappal, vagy éjszaka szeretnétek inkább dolgozni, ha ide jelentkeztek. Na meg persze, hogy ülő vagy inkább fizikai munkát végeznétek. Az állásokról ide kattintva szerezhettek több információt. 

 

Éttermi kisegítő - McDonald's

Fizetés: br. 795 Ft/óra

Kritérium: 18 év feletti diák 

Tudnivalók:

 
A McDonald's-ban bővítik a csapatot, így ha minden vágyad, hogy hamburgerek között dolgozz, akkor ez a te helyed! Tudni kell, hogy míg egyszer pénztáros feladatokat kell ellátnod, másik nap lehet, hogy a hamburgerek elkészítését adják ki feladatnak. Az állásról ide kattintva szerezhettek több információt. 
 

 

Balatoni munkák

Fizetés:850 Ft/óra

Kritérium: Nincs meghatározva

Ezekre a munkákra keresnek embert:

 

A Balatonon szinte minden munkakörbe keresnek embert, amit diákok tölthetnek be. Sok tulajdonos biztosít szállást a dolgozóinak, míg máshol levonják a fizetésedből, illetve a munkaidő valószínűleg hosszabb lesz, mint ha Kaposváron vállalnál el valamit, míg a fizetés terén többet lehet összeszedni a Balatonon. Ha szeretnétek bővebb információt megtudni az állásokról, kattinstatok ide

 

Ki fog dolgozni a nyáron?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: