2018. 05. 25., péntek, 10:25

Egy kaposvári úszó miatt válik Hosszú Katinka és Shane Tusup

Nemrég robbant a bomba, Hosszú Katinka férje egy elég húzós levelet posztolt Facebook oldalára, amiből elég húzós dolgok derülnek ki. Azzal kezdi, hogy a hír igaz, valóban szétmentek Katinkával, személyes okok miatt sem a magánéletben, sem az uszodában nem lesznek már egy pár.

“Megérdemlitek, hogy megtudjátok az igazságot, hogy mit jelent valójában a személyes ok, Katinka ugyanis elárult engem.

Szétrombolta a házasságunk szentségét, kilépett a kapcsolatunkból, mert bevallotta, hogy megcsalt edzőpartnerével, Dudás Dániellel.

Novemberben váratlanul ért, hogy a házasságunk válságba került, és minden erőfeszítésem kudarcot vallott, hogy helyrehozzam, mert Katinka folyton félrevezetett azzal, hogy úgy állította be, miattam történt az egész” – írja Tusup.

Majd azzal folytatja, Hosszú húsvétkor ismerte be neki, hogy félrelépett, ő pedig azon dolgozott, hogy megbocsásson neki. “Azonban hiába igyekeztem, és hittem azt, hogy velem együtt ő is azon van, hogy helyreállítsuk a dolgokat, az ő részéről nem történt semmilyen erőfeszítés. Helyette másodszor is megcsalt Dudással, innen pedig nem volt visszaút”.

 

 

Tusup azzal zárja a levelet, hogy ha visszatekint a közös éveikre, akkor most már azt is megkérdőjelezi, hogy Hosszú elköteleződése valós volt-e.

“Vért, verejtéket és könnyeket hullajtottam érte, az életemet annak szenteltem, hogy segítsek valóra váltani a gyerekkori álmát, de már látom, hogy manipulált engem, és a kapcsolatunk hazugságra épült.

Úgy érzem, sosem szeretett engem, csak azt szerette, hogy odaadó voltam”

– írja az amerikai.

 

Dudás Dániel kaposvári úszó, aki a riói olimpia után, 2016. szeptemberében megalakult Iron Aquatics első felnőtt versenyzőinek egyike, a háromszoros olimpiai bajnoknő edzőpartnereként kezdte.

 

Nektek mi a véleményetek a helyzetről?

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: