2018. 05. 22., Kedd, 13:00

Úgy kell könyörögni a gyereknek a fogmosásért? Ezzel az okosfogkefével ki se bírod majd rángatni a fürdőszobából!

Biztos nem mondunk azzal újat, hogy nem minden gyerek szereti a fogmosást sőt, vannak akiket úgy kell bekönyörögni reggel és este a fürdőszobába. A Samsung kifejlesztett egy okosfogkefe-telefonos applikáció kombót, amivel szórakoztató játékká válik a fogmosás.

A Brush Monster (magyarul Kefe Szörny) célja, hogy a 3-8 éves gyerekeket rávegye a napi kétszeri alapos fogmosásra. 

A szett tartalmaz egy Bluetooth-os, akkumulátoros fogkefét, mely figyeli hogy a gyerkőc megfelelően használja-e, és egy játékos mobil alkalmazást, amely kiterjesztett valóságot használ.

A játék küldetése, hogy a Kefe Szörnyet meg kell menteni a gonosz Green Mold-tól (Zöld Penész) azzal, hogy az utasításoknak megfelelően a fogazat minden pontját megtisztítja a használó. A mozgásérzékelők jelzik, ha fogmosás közben valahol kimaradt egy kis folt, így addig nem menthetik meg a Kefe Szörnyet, amíg mindenhol alaposan meg nem sikálták a fogsort.

A fogkefe sörtéje kifejezetten a gyermekek fogazatához készült puha, antibakteriális anyagból készül, négyféle rezgésérzékenységet állíthatunk rajta, az aksi pedig három hónapot is kibír napi két fogmosással.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: