1 helyen, 3 helyszínnel, 3 féle zenei világgal vár az idei HangKépUnderground!

2018. 05. 14., hétfő, 09:14

1 helyen, 3 helyszínnel, 3 féle zenei világgal vár az idei HangKépUnderground!

A Csokonai udvar, a MTESZ udvar és a tavalyi Vigasságok téri színtér után idén újabb kaposvári helyszínt hódít meg két napra a Fényhangár csapata a Rippl-Rónai Fesztivál alatt, ahol három helyszínen, háromféle zenei világgal várják az underground zenére és fényorgiára vágyó látogatókat.

Az új helyszín az e-cafe, a B&H Rock Pub és a két egység hátsó udvara. A három helyszín összeköttetésben áll egymással, mondhatni együtt lüktetnek az éjszaka folyamán, együtt dobban a szívünk a fellépőkkel, a fényfestéssel, a tánccal, az egész estés beszélgetéssel, azzal a felszabadult érzéssel, hogy igen: jó itt lenni, jó veletek lenni. Aki járt már korábban HangKépUdvaron, a fentebb leírtakat már tapasztalhatta, ez most sem lesz másként. 

A B&H Rock Pub-ban a rockzene és az alternatív műfajoké lesz a főszerep, az E-cafe-ban pedig az elektronikus muzsika kedvelői találják meg számításaikat. A kettőt összekötő kapocs pedig a két hely hátsó udvara, terasza lesz, ahol lazulhattok, pihenhettek.

 

Így festették újra tavaly a Vigasságok terétA teljes program:

MÁJUS 25:
B&H Rock Pub
Rocket aka Dombi - A régi Csillapító bulikat felidézve válogatja a rock zene legjavát. Minden irányzatból.

e-cafe
Caspar Heine /D/ - A legszebb német vonalú dallamos techno-t fogja varázsolni nekünk az éjszaka folyamán. A saját mágikus zenéit itt lehet meghallgatni: https://soundcloud.com/caspar-heine


Zoyzi - Progressive house szettjeivel mindig meg tudja táncoltatni a közönségét, és ez bizony most sem lesz másként! Fülelni itt: http://74nullanulla.hu/cikkek/2018/03/09/tekerdfel-085-zoyzi.html

Marek - Dallamos zenei palettája tökéletesen kiegészíti Caspar hangulat világát. Korábbi szett itt: http://74nullanulla.hu/cikkek/2016/03/11/tekerdfel-031-marek.html

e-cafe és B&H Rock Pub Udvar:
Cabbe - A filmzenéktől a softrockon át az elektronikus zenékig szinte minden van a tarsolyában, amikből most is egy remek válogatást hallhatunk! Fülelni itt: http://74nullanulla.hu/cikkek/2015/09/04/tekerdfel-podcast-005-cabbe.html 

Selectman - Akárcsak Cabbe, ő is rengeteg stílust ismer a zene univerzumában, tuti, hogy minőségi muzsikákban most sem lesz hiány!

 

A 2016-os, MTESZ udvaros hepeningMÁJUS 26:

B&H Rock Pub:
ATI&Bandi - A két jollyjoker DJ, akik a 50-es 60-as évek rock&rolljaiból és napjaink hazai és külföldi alternatív zenéiből szelektálnak.
 

e-cafe:
dj Zöld - A székesfehérvári underground partik és számos országos fesztivál fényfestője és kiváló ízlésű lemezlovasa. Ilyen szettet soha nem hallottál még, ki ne hagyd!

Bem  

e-cafe és B&H Rock Pub Udvar:
Jazzszigor - A legfinomabb jazz,soul, nujazz, lounge, deep és bossanova zenék válogatása egész éjszaka, nem csak ínyenceknek!


 

A belépés természetes most is INGYENES, jelentkezni ITT!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: