2018. 05. 03., csütörtök, 09:00

Ballagási csokor trendek - Hódítanak a Bon-bon csokrok Kaposváron!

Beköszöntött az év egyik azon időszaka, amikor a virágkötők hadba állnak, hogy le tudják gyártani azokat a gyönyörű csokrokat a ballagó diákok számára, amiket megrendelnek. Körbenéztünk hát a városban, hogy milyen csokrok népszerűek a 2018-as évben:

Virágretikül

 

 

A megszokott daraboktól elrugaszkodva igazán jó választás lehet lányok számára a virág retikül, hiszen amellett, hogy a kedvenc virágaikat tartalmazza ez a kis táska, könnyű a fogása, és nem fog kiborulni a kezéből menet közben. 

 

Tölcsér

 

 

Ha nem közeli rokont vagy barátot szeretnél meglepni, vagy csak egy apró virágot ajándékoznál, ezek a tölcsér csokrok tökéletes választások lehetnek, hiszen kinézetük egyszerű, ám közben rendkívül impozáns. 

 

Bon-Bon csokor

 

 

Élő vagy mű virággal kreált csokrok kiegészítőinek idén hatalmas népszerűségnek örvendenek a Bon-bonok. Rengeteg üzlet tesz bele kis nyalókákat, csokoládékat díszítő elemnek, amiket otthon a ballagó el tud fogyasztani. 

 

Egy szálas

 

 

Fiúknak a nagy rózsa csokroktól elrugaszkodva jó választás lehet egy hangsúlyos, például papagájvirággal megalkotott zöld kiegészítőkkel készülő csokrot csináltatni. 

 

Kiegészítőkön a hangsúly

 

 

Idén érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni a csokor kisebb tartozékaira is, ha bevállalnátok valami hasonlót, akkor már bőven lehet válogatni az olyan kiegészítőkből, amik a diák iskolájával vagy a hobbijaival kapcsolatosak. 

 

Doboz ajándék

 

 

Ha a csokroktól el szeretnétek kicsit rugaszkodni és egy impozánsabb ajándékot szeretnétek a ballagónak, akkor egy csokoládéval-pezsgővel és az illető kedvenc virágával ellátott dobozka a megfelelő választás számotokra. 

 

Virágdoboz

 

 

Elsődleges cél, hogy a ballagó ne érezze terhesnek a csokrot/csokrokat, amiket a családtól és barátoktól kap. Ha mindenképpen egy ilyen virágdobozzal lepnétek meg a hölgyet vagy az urat akkor érdemes az ünnepségre egy jelképes virágot vagy csokrot adni és csak az utána lévő ebéden/vacsorán meglepni egy ilyen méretes ám annál gyönyörűbb ajándékkal a ballagót. 

 

Remélünk tudtunk segíteni a csokor kiválasztásában!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: