2018. 04. 28., szombat, 11:05

A legvagányabb Balatonos dizájn cuccok nyárra

Mindenki szereti a magyar tengert, ki ne szeretné hát magára ölteni a Balaton-fílinget valamilyen dizájn termék formájában?  Összegyűjtöttük nektek a legkúlabb darabokat, hogy igazán stílszerűen Balcsizhassatok idén nyáron.

ART HEKK

Tóth Andrej grafikus, képzőművész, az ART HEKK megálmodójának célja, hogy kis szériás művészi kollekcióinak egyedi világát közvetíthesse, és ezen alkotásokat minél több ember számára elérhetővé tegye. Egyik, számunkra kedves sorozatában, melyet a Medence csoporttal közösen hozott létre, táskákról, tárcákról, laptop táskákról és szatyrokról köszön vissza ránk többek közt Boglári Bella, Siófoki Laura, Almádi Carlos, a Balaton változó színvilágát megidéző COLORSofBALATON és persze a közkedvelt HEKKek.

 

EXPO Aranypart válltáskaEXPO ecsetHEKK válltáskaLAPTOK HEKK laptop táskaGRANDO Spider tárca

 

VeZso

Varga Zsófi divattervező, a VeZso brand anyukája minden táskáját maga tervezi és kivitelezi. Akár fesztiválozni mész a Balaton partjára, akár nyaralni fogsz a magyar tengernél, akár felfedezed a balatoni táj legszebb kincseit, vagy ha csak egyszerűen szereted a Balatont, akkor ezek a táskák biztos szuper társaid lesznek:

 




 

INDIEGO Póló

Az INDIGO Póló és Textilnyomtató Műhely 5 Balaton tematikájú grafikáját női/férfi pólóra, táskára, textilre, párnahuzatra, babaruhára és textilképre is kérhetjük, a variációk száma színtől és mérettől függően szinte végtelen. Csak válaszd ki a mintát, majd a ruhadarabot és várd a postást!

 

 

Szilas Rita design

Szilas Rita divattervező táskái között találhatunk olyan exkluzív modelleket, melyek teljesen egyediek és kizárólag megrendelésre 
készülnek, de a webshopon is nagyon extra cuccok figyelnek, mint például ez a bőr BALATON táska.

 

 

youniqstore

Ha elég hipszter vagy és bevállalod a hosszúszárú zokni látványát, a NEBOUXII BALATON balatoni élővilág inspirálta felemás zokniját neked találták ki!

 

 

ÖVCSATBOLT

Persze hogy kedvenc övcsatosunk is készített Balatonos cuccot, kapni ovális és szögletes formában is. Borítása kemény, vízhatlan, üvegszerű műgyanta, amit a papír aprólékos előkezelését követően kézzel öntenek.

 

BALCSI ORIGINAL

A legbalatonosabb márka immár 5. éve dolgozik azon, hogy a Balaton-rajongók menő és minőségi ruhák, illetve kiegészítők segítségével ölthessék magukra a balatoni életérzést. Van náluk mindenféle jóság, csak a pénztárcád bírja!

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: