2018. 04. 20., péntek, 15:41

Romantikus filmben Schwarzenegger? Megérkezett az Éjjeli napfény!

Az igazi Terminátor furán festene ilyen filmben, nehezen tudnánk elképzelni a volt kormányzót romantikus szívtipróként, legidősebb fia viszont remek választásnak bizonyult az Éjjeli napfény egyik főszerepére.

A film bár meglepő, de nem egy újabb bestseller regény feldolgozása, hanem egy 2006-os japán mozifilmet álmodtak most újjá. Ugyan első blikkre nekünk nagyon hasonlít a sztori a Minden, mindenre, hiszen itt is egy beteg lányról van szó, aki az ablakon keresztül szeret bele egy srácba. Mivel a romantikus young-adult kategóriába tartozik az alkotás, nem nehéz kitalálni a továbbiakat, de azért mi boncolgatjuk kicsit.

 

 

Tehát adott egy lány, a 17 esztendős Katie (Bella Thorne) akinek egy olyan rendkívül ritka, mégis súlyos betegsége van, ami miatt nem mehet ki a napra, hiszen annak hatására végzetes folyamatok indulnának el szervezetében. Ezért a csajszi nappal alszik, éjszaka pedig él, ami a betegséget leszámítva tök jó murinak is tűnhetne, de ő csak gitározgatni jár a vasútállomásra, meg az ablakon át álmodozik egy szebb életről. Az életről, amelyben szerepet kap Charlie (Patrick Schwarzenegger) mint a párja, viszont az a bibi, hogy a srác még csak nem is ismeri.

 

 

Aztán elérkezik a várva várt találkozás, a fiatalok egymásba szeretnek (mily meglepő), és randi randit követ, de rendre csak éjszaka. A srác egy idő után leveszi, hogy itt valami csalafintaság van, és faggatni kezdi Katiet, hogy miért csak sötétben, este találkozgatnak. A lány hónapok óta titkolta betegségét a fiú előtt, és nem tudja, hogy milyen hatással lesz kapcsolatukra ha kiderül az igazság...

 

 

A nagyon cuki kis történet olyan közkedvelt filmek közé kíván befurakodni, mint a Papírvárosok, a Csillagjainkban a hiba vagy a már említett Minden, minden, és ehhez minden lehetősége meg is van, hiszen ha bár kicsit koppintottnak érezhető is a sztori, de mégis megvan a saját kis egyedisége, amitől igazán szerethetővé válik az Éjjeli napfény. Ha kíváncsivá tettünk, csekkoljátok le az alábbi időpontok bármelyikén a kaposvári Cinema Cityben:

 

PÉNTEK: 13.45, 18.30, 20.30, 22.30

SZOMBAT: 13.45, 18.30, 20.30, 22.30

VASÁRNAP: 13.45, 18.30, 20.30

 

ELŐZETES:

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: