2018. 04. 17., Kedd, 15:10

Itt egy kutyus, akit pacsi helyett a kedvenc hambink kiszagolására képeztek ki

Flynn névre hallgat az a golden retriever, akit arra képeztek ki, hogy bárhol megtalálja vak gazdája kedvenc hamburgerét.

Vannak pillanatok, amikor akármilyen akadály is gördül elénk, akkor is a kedvenc ételünket szeretnénk elfogyasztani. Ezt a problémát kívánta elhárítani egy látássérült hokijátékos, Nathan Tree, aki elhatározta, hogy megpróbálja kiképezni okos kis vakvezető kutyáját arra, hogy bárhol kiszagolja a kedvenc hamburgerét.

Nathan felvette a kapcsolatot a Burger King-el (ami hamarosan Kaposváron is lesz), akik a kedvenc szendvicsét, a Whoppert készítik, hogy mit szólnának az ötlethez. Az étteremlánc kapva kapott a dolgon, és elküldtek egy forgatócsapatot, hogy örökítsék meg az eb kiképzését és a végeredményt, majd készítsenek belőle egy jó kis reklámot.

Nos, a speciális tréningnek köszönhetően Flynn végül megtanulta kiszagolni a Whoppert a tréningpályán, viszont ez nem volt elég. A csapat ismeretlen területre, Párizsba utazott, ahol a gazdi megkérte a kutyust, hogy keresse meg számára kedvenc hamburgerét. Flynn csont nélkül vette az akadályt, kiszagolta a legközelebbi Burger Kinget, amelynek köszönhetően Nathan mostantól bárhol a világon elfogyaszthatja kedvenc hambiját, az étteremláncnak pedig csináltak egy aranyos kis felhajtást.

Micsoda kutya!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: