Bár rendkívül egyszerű kis kérdésnek tűnik, mégis elég megosztó tud lenni a két szósz és mártogatós kérdése, hiszen van, aki a ketchupra esküszik, míg megint mások a majonézért vannak oda.
Na és mi van azokkal, akik mindkettőt szeretik? Általában együtt fogyasztják őket, kicsit ebből, kicsit abból alapon, sőt előfordul, hogy lelkesen keverik össze a két ízvilágot, érdekes színű szószt kreálva a tányérokon. A Heinz észrevette a piaci rést, ám nem lépett egyből, előbb megkérdezte fogyasztóit, hogy szükség lenne e valóban egy olyan termékre, amely a két szószt egyesíti. A válaszadók 55%-a szerette volna a polcokon látni ezt az ötvözetet, ezért a Heinz nem is várt tovább, és bemutatta az új hibridet, a Mayochupot!
Újdonságnak azért mi nem neveznénk, hiszen egy valamirevaló 2 éves kölyök is kikeveri a gyorsbüfék asztalainál ezt a kombót, de a kíváncsiskodók számára mindenképp egy újabb termék, amelyet mindenképp ki kell próbálni!
Mi tuti rámozdulunk!