2018. 04. 07., szombat, 11:46

Minden Harry Potter rajongó örülhet, áprilisban érkezik a várva várt játék!

A Harry Potter-rajongók számára egy ideje már nem titok, hogy készül a Harry Potter: Hogwarts Mysterycímű mobiljáték, ami egyaránt elérhető lesz Androidra és iOS-re, ugyanakkor pontos megjelenési dátum még nem volt, egészen mostanáig: a program fejlesztésért felelős Jam City nevű csapat viszont hivatalosan is bejelentette, hogy április 25-én mindenki számára elérhetővé válik a játék.

A Hogwarts Mystery J. K. Rowling abszolút támogatását élvezi, és a kaland egy egészen új időszakba, a Harry Potter születése és beiskolázása közti évekbe kalauzolja a játékosokat. A helyszín Roxfort, ahol mindenki a saját digitális alteregójával járhat órákra, tanulhat varázslatokat, szerezhet barátokat, és még rivalizálásra is lesz lehetőség, sőt a meghozott döntések hatással lesznek a karakterünk történetére is.

 

És ez még nem minden, hiszen a játékhoz olyan színészek kölcsönözték a hangjukat, akik a Harry Potter-filmekben is komolyabb szerepeket játszottak: többek között Maggie Smith (McGalagony professzor), Michael Gambon (Dumbledore), Warwick Davis (Flitwick professzor), Sally Mortemore (Irma Cvikker), Gemma Jones (Madam Pomfrey) és Zoe Wanamaker (Madam Hooch).

 

A Harry Potter-rajongóknak további jó hír, hogy idén két varázslós játékot is kapnak, hiszen szintén készül a Harry Potter: Wizards Unite, ami a Pokémon GO-hoz hasonlóan a kiterjesztett valóságot használva fogja arra ösztökélni a felhasználókat, hogy mindenféle varázslatos lényekre vadásszanak.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: