2018. 03. 28., szerda, 10:47

Nem múlik el hét Facebook változtatás nélkül – Ennek viszont most örülni fogunk!

Pár hónappal ezelőtt még bárki szívesen dolgozott volna a világ legnépszerűbb közösségi oldalánál, ám az utóbbi időben egyre csak burjánzó botrányok miatt, már nem annyira népszerű a Facebook épülete.

Ettől függetlenül még dolgoznak a fejlesztők, és most végre egy olyan módosítást dobtak be a hírfolyam algoritmusába, amely számunkra, és számotokra is kedvező lesz. Ugyan mi még nem sokat érzékeltünk belőle, de elméletileg hétfőtől hangsúlyosabbá váltak a helyi hírek a hírfolyamunkban. A felhasználók így sokkal több olyan tartalommal találkozhatnak a Facebookot böngészve, amelyeket a helyi médiák készítettek, mint például a 74nullanulla.

 

 

Az algoritmus praktikusan aszerint válogatja össze a hírfolyam tartalmait, amelyek számunkra érdekesek lehetnek, ám most az olyan anyagok is megjelenhetnek nálunk, amelyeket helyi tartalomgyártók készítettek, és megosztásaik népszerűek egy szűk földrajzi területen belül. Mindez persze csak akkor ér valamit, ha az adott oldalon megfelelőek a földrajzi adatok és a kategóriák.

 

 

‪We are stepping away from Facebook‬ via @cooperbhefner

Playboy (@playboy) által megosztott bejegyzés,

 

A fejlesztés hátterében az elmúlt időszak negatív megítélése, valamint az álhíreket gyártó oldalak kiszűrése lehet. Közben egy újabb óriás vállalat jelentette be, hogy behúzza a kéziféket és törli magát a Facebookról. A Tesla, a SpaceX, Will Ferrell és Cher után most már a Playboy tartalmaival se találkozhatunk a Facebookon, ők mind csak az Instagram felületét fogják használni.

 

Állítsd be te is Facebookodon, a 74nullanulla tartalmainak elsőként való megjelenítését, és nem maradsz le semmiről!

Ha így sem láttok minket eleget a Facebookon, és nem szeretnétek lemaradni a tartalmainkról, kövessétek a fenti utasításokat!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: