2018. 03. 27., Kedd, 12:33

Magic Show, Tvrtko és Vihar a biliben – A Szivárvány Kultúrpalota áprilisi programjai

Az előttünk álló hónapban sem fogunk unatkozni, ha a Szivárvány programjai közül választunk magunknak valamit kikapcsolódásképp.

Különleges programok terén mindenképp meg kell említenünk Hobo újabb előadását, amelyet április 11-én tartanak, Tudod, hogy nincs bocsánat címmel. Őt egy lélegzetelállító Magic Show követi, ahol bűvészek és illuzionisták fogják elkápráztatni a közönséget április 14-én, majd Vujity Tvrtko tart egy előadást, Túl minden határon címmel április 20-án. A színpad se marad üresen, hiszen 22-én érkezik a Paprikáscsirke, avagy stex és New York, olyan színészekkel, mint Csomor Csilla, R. Kárpáti Péter és Csonka Zsuzsanna. A hónapot a Dumaszínház zárja, Kovács András Péter önálló estjével 30-án, amely a Vihar a biliben nevet kapta.

Filmek terén is nagyot domborít a következő hónapban a Szivárvány, hiszen műsorra tűzték a Lajko – Cigány az űrben-t, érkezik a The Workshop, a Mária Magdolna, a Szeretet nélkül, az Én, Tonya, a Láthatás, a Vad Balaton és a Fantomszál is. Koncerteket is rendeznek majd, 13-án JazzPénteket tartanak, 21-én Közös hangverseny lesz, 26-án az Alba Regia Szimfonikus Zenekart hallgathatjuk, míg 27-én Zenekarok Önálló Estje lesz.

Bármelyik programot is választjátok áprilisban, jó szórakozást kívánunk hozzá!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: