2018. 03. 22., Csütörtök, 12:19

Szívet melengető alkotás érkezett a moziba - A 74nullanulla hétvégi moziajánlója

Régen láttunk már ennyire magával ragadó, megmosolyogtató drámai alkotást, mint amilyen a Nap nap után, viszont a Gringo sem tűnik rossz választásnak a hétvégére.

Nyerj páros belépőt tőlünk a Cinema Citybe ITT!

Gringo

Ugyan az előzetesek végignyálazása után nekünk csak Charlize Theron dekoltázsa maradt meg elsőre, azonban ennél mélyebb (bár nem sokkal) történetet szántak a Gringonak. Ugyan a produkció hemzseg a sztároktól, elég csak az előbb említett hölgyre gondolni, főszereplőnek egy kevésbé ismert színészt, David Oyelowot tették meg. Első blikkre nekünk egy Kevin Hart klón ugrik be, amit a szerepe még alá is támaszt, hiszen Harold főhősünk egy üzletember, egyszerű, félénk és balszerencsés. A cég, amelynél dolgozik egy gyógyszerekkel foglalkozó vállalat, és most a legújabb portékáját, egy fűtablettát kíván piacra dobni, ám előtte még Mexikóban kell kicsit kalandozni. Az áldozat Harold lesz, aki lelkesen bele is veti magát a küldetésbe, majd az éjszakába.

Csütörtök: 20.10

Péntek: 20.10

Szombat: 20.10

Vasárnap: 20.10

Előzetes: 

Nap nap után

Szívmelengető történetet dolgoz fel, és ezáltal válik önmaga is azzá a David Levithan bestsellere alapján készített Nap nap után. A történet főszereplője egy A-ként nevezett lélek, aki minden nap más testében ébred, és sose tudhatja mit vagy kit hoz a másnap. Azonban a szerelem mindenkit utolér, és ő is megismerkedik egy 16 esztendős lánnyal, Rhiannonnal, akivel már az első találkozás után érzik, valami különleges kötelék kezd kialakulni köztük. Azonban másnap, ismét más testében ébred A, akinek így meg kell győznie a lányt, hogy tényleg ő az, és meg kell neki magyaráznia a hihetetlen vándorlását és egyedi történetét.

A lány nem tud mit tenni érzéseivel, ezért a pár elhatározza, hogy minden nap felkeresik egymást, bármit is hozzon a holnap. A mindössze 17 esztendős Angourie Rice színészi játéka, könnyedén eladja nekünk a megmosolyogtató történetet, hiszen tisztaságával, ártatlanságával, gyönyörű kék szemeivel és hosszú szőke hajával uralja a vásznat, karaktere optimizmusa, látásmódja és szerelme pedig lélekmelengető. Az inkább tanmesének, mint szerelmes filmnek beillő Nap nap után, az alábbi időpontokban kerül műsorra a kaposvári Cinema Cityben:

Csütörtök: 15.30, 18.30

Péntek: 15.30, 18.30

Szombat: 11.00, 15.30, 18.30

Vasárnap: 11.00, 15.30, 18.30

Előzetes: 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: