2018. 03. 12., Hétfő, 14:00

IKEA épül Kaposváron? Utánajártunk!

A Jutai út 2. szám alatti épületen hónapok óta dolgoznak, nemrég pedig a festésre is sor került. Különleges, kék-sárga színösszeállítást kapott az épület, így felröppent a pletyka Kaposváron: Talán IKEA érkezik a városba?

Február közepén országos hír volt, hogy az IKEA vidék felé terjeszkedik. Reális forgatókönyv, hogy három-öt éven belül vidéken is legyen IKEA áruház hazánkban, ami egybeeshet a kisebb üzlettérrel rendelkező formátum itthoni bevezetésével – közölte a Világgazdaság kérdésére Marek Feltl, az IKEA Magyarországért, Csehországért és Szlovákiáért felelős vezetője.

Akkor a lehetséges helyszínek között szerepelt Debrecen, Szeged, Pécs és Győr is, ám Kaposvár közel sem. 

Annak tükrében, hogy városkánk szóba sem került, és a következő pár évre tervezik csak a vidéki IKEA áruházak nyitását, a pletyka, miszerint Kaposváron nyitja meg következő boltját az üzletlánc, már hamisnak bizonyult. 

Be kell vallani, hogy az épületen uralkodó kék-sárga színösszeállítás megtevésztő, ennek ellenére tudnotok kell, hogy a helyen még az átalakítás ellenére is nyitva tartó Salvo Bútoráruház bővíti csak a boltja méretét. 

Tehát aki bútoráruházra tippelt nem lőtt nagyon mellé, ám a jelenleg hazai szinten csak pesti üzletekkel dolgozó IKEA egy darabig még biztosan nem terjeszkedik Kaposvár felé!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: