2018. 03. 10., szombat, 10:48

Varázslótanoncok sorakozó! Harry Potter kvízt rendeznek!

Március végén Budapesten két egymást követő estén különleges kvízt rendeznek, aminek témája nem más, mint a híres varázsló, Harry Potter! Egy egész hétvégét szentelnek annak a fővárosban, hogy teszteljék a tudásotokat és kiderítsék, mennyire vagytok képben az első négy kötettel. 

A Budapest Nights rendezésében március 28 és 29-én Pesten a House Bar-ban minden a Harry Potterről szól. Felejtsétek el a földrajzi, történelmi és közéleti kvízeket, hiszen a téma kizárólag a varázsvilág és annak ismerete, és ami a legfontosabb, hogy minden muglinak ingyenes!

 

 

A rendezvény leírása pedig a következő:

Tisztelt Potter úr! 
Örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Budapest Nigths által szervezett Harry Potter quiz estére. Mellékelten küldjük a szükséges tárgyak listáját. Az este március 29-én lesz. Legkésőbb 18:00-ig jelenjen meg a regisztrációhoz.
Tisztelettel: Minerva McGalagony igazgatóhelyettes 
Budapest Nights

2-3 toll
Okostelefon
Varázspálca
Seprű
1 db baglyot, macskát vagy varangyos békát
...

Szerintem elég sokan szerettünk volna egy hasonló levelet kapni arról, hogy felvételt nyertünk a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Most meg tudjuk nézni, hogy mennyire vagytok jártasak a varázslók világában. Az első estén az 1-4. részig lesznek kérdések.

 

A programot, amire még ti is tudtok jelentkezni itt találjátok!

 

Kaposvárra is kérünk egy ilyen kvízt!

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: