2018. 03. 10., szombat, 14:00

Ezzel az új készülékkel akarnak rávenni minket, hogy felejtsük el a telefonunkat

Sokakat kiakaszt már a látvány, hogy bárhová is megy az ember, telefonjukba bújó férfiakkal és nőkkel találkozik, akik teljesen elvesztek a közösségi oldalak labirintusában, és körbe se néznek maguk körül.

 

No Facebook, no party

Erre a jelenségre kínál most megoldást egy új telefon, a Light Phone 2, ami egy olyan apró kis készülék, amellyel csak az alapvető funkciókat lehet végrehajtani, tehát telefonálni, üzenetet küldeni és ébresztőt állítani. Persze nagyon le van sarkítva ez a felsorolás, ennél azért valamivel többet tud, de a közösségi oldalakra nem tudunk általa felmászni, ami elég jó ötletnek tűnik.

 

 

A gyerekeknek is megoldás lehet

A telefon célcsoportjába még egy réteg tartozik, mégpedig a gyerekek. A fiatalok már nagyon korán elkezdik rágni szüleik fülét mobiltelefonok reményében, és természetesen anyuék lelki világa is nyugodtabb, ha el tudják telefonon érni csemetéjüket. Viszont a mai készülékek mindegyike fel tud kapcsolódni a közösségi oldalakra, így gyorsan azzal szembesülhetünk, hogy 12 éves gyerekünk bejelölt minket a Facebookon. A szakemberek mind egyetértenek abban, hogy az okostelefonok hatása a fiatalokra meglehetősen aggasztó, erre is megoldást jelenthet most a Light Phone 2, amiért talán még kicsúfolni se fogják csemeténket, mert nagyon vagányul néz ki!

 

 

Csak 60 ropi!

A készüléket jövő áprilistól lehet majd beszerezni 250 dolcsiért, ami nagyjából 60 ezer forintot kóstál, népszerűségéről pedig mindent elmond, hogy már 3000 példányt elő is rendeltek belőle.

 

Lehet mi is beruházunk egyre!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: