2018. 03. 08., csütörtök, 15:13

Lezárták a nyomozást a szeptemberi gyilkosság ügyében

​Még szeptember 16-án történt az incidens, mikor két férfi támadt rá egy kaposvári lakosra, akit olyan brutálisan megvertek, hogy később belehalt sérüléseibe.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. szeptember 16-án 16 óra körül ismeretlen elkövetők egy kaposvári vendéglátó egység mellett, előzetes szóváltást követően több alkalommal, ököllel fejbe ütöttek egy helyi lakost. A mentőszolgálat munkatársai a sérültet kórházba vitték, azonban a férfi másnap életét vesztette. A nyomozás során beszerzett igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a bántalmazás és a sértett halála között okozati összefüggés volt. 

 

 

Az ügyben folytatott adatgyűjtés eredményeként a nyomozók már a bűncselekmény elkövetésének másnapján azonosítottak és elfogtak két helyi lakost, akiket gyanúsítottként hallgattak ki. Az 59 éves J. Csabát őrizetbe vették, majd a Kaposvári Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte, míg a 48 éves K. Róbert az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága a nyomozást a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Somogy Megyei Főügyészség részére.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: