2018. 03. 01., csütörtök, 14:37

Jennifer Lawrence Budapesten hódít - Megérkezett a Vörös veréb a kaposvári moziba is!

Igazán szívmelengető érzés, ha az ember saját hazájának szépségeit láthatja egy olyan szuperprodukcióban, amelyet szerte a világon több millióan fognak látni. Már csak ezért is érdemes beülni a Vörös verébre, hiszen Budapest jelenléte, mintegy második főszereplőnek is nevezhető!

Juss be ingyen a moziba!
Nyereményjátékunkban most páros belépőt nyerhetsz!

 

JL mindenki kedvence

Az éhezők viadalával kéz a kézben hódította meg a világot Jennifer Lawrence, aki bár nem arra az alakítására lehet a legbüszkébb, hiszen a Napos oldalban és az Amerikai botrányban is fergetegeset játszott, mégis az igazi áttörést a lázadó íjász szerepe hozta el neki. Nem is csoda, hogy napjaink egyik legkeresettebb színésznői közé tartozik, bár már lehet, hogy ez inkább múlt idő, hiszen nemrég bejelentette, hogy egy időre szünetelteti a forgatásokat.

 


Budapest te csodás!

De ennyit a főszereplőről, és térjünk át a másik, számunkra talán még fontosabb karakterre, vagyis egészen pontosan inkább helyszínre, Budapestre. Fővárosunk ezúttal a korábbiaktól eltérően végre nem egy orosz, szerb, vagy osztrák városként, hanem saját nevével szerepel, ami annak köszönhető, hogy miközben a stáb, a moszkvai jelenetekhez keresett helyszínt, annyira megtetszett nekik Budapest egyedisége, hogy az egész forgatókönyvet átírták, és áthelyezték a bulit hozzánk.

 

 

A sztori se akármi!

A sztorira se lehet panaszunk, hiszen a Putyini Oroszországban kezdődő történet szerint, Dominika Jegorova egy baleset után fel kell, hogy hagyjon álmaival, amelyek után felkeresi őt egyik rokona, aki egy hírszerzési egyszerű feladatot ajánlj neki, amelynek köszönhetően beteg édesanyja ellátását egy életre elintézik. A lány el is vállalja az ügyet, ahol egy férfit kell hotelszobájába csábítania, akit később a szeme láttára meg is gyilkolnak. Itt választás elé kényszerül hősünk, hogy vagy őt is eltüntetik, vagy kiképzik egy veszedelmes ügynökké. Dominika így a Veréb iskolába kerül, ahol a csábítást és a lélek manipulálását mesterfokon űzik a kémek, akik a szakmájukban a legjobbakká válnak. Közülük hamar ki is emelkedik a lány, akit ezért el is küldenek gyorsan Budapestre, hogy csábítson el egy amerikai ügynököt, akitől bizalmas információkat szerezhet.

 


Irány a Cinema City!

A lebilincselő kémfilmet már csak a hazai környezet miatt is érdemes megnézni, viszont az akció, thriller és a csavaros történetek kedvelői sem fognak szomorúan távozni, ha az alábbi időpontok egyikét választják a kaposvári Cinema Cityben:

 

CSÜTÖRTÖK: 16.45, 19.30

PÉNTEK: 16.45, 19.30, 22.15

SZOMBAT: 11.30, 16.45, 19.30, 22.15

VASÁRNAP: 11.30, 16.45, 19.30

 

ELŐZETES:

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: