2018. 02. 23., péntek, 10:51

Az év egyik meglepetés vígjátéka érkezett Kaposvárra! A 74nullanulla hétvégi moziajánlója

Nem várt sikert aratott a kritikusok körében az Éjszakai játék, amit az utóbbi idők egyik kiemelkedő vígjátékaként emlegetnek, így aki némi nevetésre vágyik, mindneképp vegye az irányt a kaposvári Cinema City felé a hétvégén.

Játsz velünk és nyerj! Páros belépő most a tét a kaposvári Cinema Citybe, ha tudod a választ EZEKRE a kérdésekre!

 

A Pentagon titkai

Nem akármilyen sztárokat ölel fel a Pentagon titkai, hiszen az Oscar-díjas Meryl Streep, Tom Hanks és a rendező, Steven Spielberg nevével is találkozhatunk az igencsak fontos eseményt feldolgozó filmnél. A csapat ezúttal egy igaz történetet karolt fel, amely az 1970-es évek Amerikájában játszódik. 1971 júniusában pattant ki ugyanis a botrány, amikor az egyik legnevesebb lap, a The New York Times egy szigorúan titkos jelentésből közöl anyagokat a vietnámi háborúról, melyből kiderül, hogy a kormány mindvégig félrevezette az embereket a tengerentúli háborúval kapcsolatban.

 

 

Az USA kormánya leállíttatja az adatok szivárogtatását, mire az informátor Daniel Ellsberg, katonai elemző a The Washington Posthoz fordul. A lap női tulajdonosa Katherine Graham (Meryl Streep) úgy dönt, szembeszáll a kormánnyal, és főszerkesztőjével (Tom Hanks) karöltve kiállnak a sajtószabadság mellett, és egészen a Legfelsőbb Bíróságig menetelnek, hogy a Pentagon-iratoknak nevezett anyagok nyilvánosságra kerülhessenek. Az egészen lebilincselő, a vietnámi háború végét jelentő történések ilyen szereposztásban egészen biztosan a hónap egyik kiemelkedő alkotásai közé repíti majd a Pentagon titkait, amit az alábbi időpontokban tudtok majd megtekinteni a kaposvári Cinema Cityen:

 

Péntek: 20.00

Szombat: 20.00

Vasárnap: 20.00

 

Előzetes:

 

Éjszakai játék

A hónap végére időzítettek egy, első blikkre igencsak fun vígjátékot, az Éjszakai játékot, amelybe az elmúlt évek legjobb alkotásaiból válogattak össze olyan eszement színészeket, mint Jason Bateman, Kyle Chandler vagy Rachel Mcadams. A díszes társaság egy olyan baráti blikk, amely házaspárokból áll, és a szabad hétvégi estéiket közösen töltik, különféle játékokat játszva. Egyik este egy teljesen új feladvány kerül terítékre, mely során egyik elrabolt társukat kell megtalálniuk.

 

 

A játék itt komolyra fordul, amelyről a társaság mit sem sejt, így a párocskák abban a hitben járják a környéket, hogy egy játékot játszanak, miközben a sztori véresen komoly. Ez már önmagában is rengeteg poént tartogat, amelyet a rendező páros, John Francis Daley és Jonathan Goldstein szépen ki is használ, és ha az előzetesekben nem lőtték le az összes poént, akkor egy váratlan csemege is lehet az Éjszakai játék a vígjátékok szerelmeseinek, akik az alábbi időpontokban tudják csekkolni a kaposvári Cinema Cityben:

 

Péntek: 16.15, 18.20, 20.30, 22.30

Szombat: 12.00, 16.15, 18.20, 20.30, 22.30

Vasárnap: 12.00, 16.15, 18.20, 20.30


 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: