2018. 02. 20., kedd, 20:00

#budinülök - Sose találnád ki, mi a gáz az Apple új főhadiszállásával

Tényleg csodásmesés lett az almás cég új, hipermodern központja az Apple Park, amely majdnem akkora mint egy kisebb város, ráadásul annyian is dolgoznak ott, hiszen 12 ezer ember munkahelye. Nem felhőtlen azonban az öröm a kollégák körében.

Az biztos, hogy az új főhadiszállás olyan mint egy űrhajó, hiszen monumentális, trendi és minden megvan benne, amiről csak álmodhat az ember, mégis kibukott most egy probléma, amelyre egyre többen panaszkodnak az Applenél.

 

 

Üveg... Üveg mindenütt!

Az új épülettel az a gond, hogy az üvegekkel borított komplexum elemei, olyannyira beleolvadnak a dizájnba és annyira makulátlanok, hogy a dolgozók folyamatosan neki ütköznek. És ez véresen komoly!

 

 

Cetlit neki!

A pórul járt alkalmazottak már jelezték a problémát, viszont a vezetőség szerint azért nem veszik észre az üvegfalakat, mert állandóan a telefonjukat nyomkodják, és folyton sietnek. A dolgozók elkezdtek apró cetliket ragasztgatni a veszélyesebb üvegfalakra, azonban a vezetőség azokat rögtön eltávolította mondván, tönkrevágja a nagyra becsült és nehezen megálmodott dizájnt.

 

Így már mi se dolgoznánk az Apple Parkban :/

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: