2018. 02. 19., Hétfő, 12:47

Ebben a boltban mindent megkapsz, amire valaha vágytál!

Tudjátok hogy mindennél jobban imádjuk a vicces, egyedi cuccokat, ezért is adunk hírt az efféle újdonságokról ha valahol beléjük botlunk. Most egy pár hete nyílt webshopot találtunk, ami telis-tele van ilyen kütyükkel.

Már a főoldalon több olyan holmit pillantottunk meg, ami első látásra szerelem, mint például minden legofanatikus álma, a LEGO bögre, vagy a Facebook zuhanyfüggöny.

A vicces, egyedi cuccok mellett nagy erőssége a termékkínálatnak, hogy rengeteg valóban hasznos mindennapi kellék is megtalható, így olyan kategóriákból válogathatunk, mint elektronika, autós kütyü, hobbi és sport, otthon és barkács, party kellékek és még sorolhatnánk.

A színes termékpaletta mellett szimpatikus, hogy más webáruházakkal ellentétben nem 14 napos elállást biztosítanak a megrendelőknek, hanem 30 napos elállást és pénzvisszafizetési garanciát. 

Egy szintén tök jó dolog, hogy ha új bigyót kerestek, amit máshol nem találtok, csak írtok nekik egy emailt a webaruhaz@kutyuzona.hu e-mail címre és ők 1-2 héten belül beszerzik akciós áron.

De nem is tépjük tovább a szánkat, csekkoljátok ti magatok az oldalt. Egy tanácsot azért adunk: ne fizu után tegyétek! ;)

Kütyü webáruház

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: