2018. 02. 18., vasárnap, 09:56

Felejtsétek el a mosógép-kapszula evést, újabb sokkoló netes kihívás terjed a neten!

Az interneten pár nap alatt végigsöpört a „hot coil challenge”, vagyis a főzőlap kihívás, ami nem csak teljesen értelmetlen, de extra veszélyes is!

Már jó néhány fura challenge terjedt a neten, utóbbi például a mosógép-kapszula evés volt. A legújabb őrület viszont még ezeknél is értelmetlenebb: a hot coil challenge lényege ugyanis az, hogy ki bírja tovább hozzáérinteni a kezét a tűzforró főzőlaphoz. Nem, ez sajnos nem vicc! Ráadásul a challenge komoly égési sérüléseket, sőt, belső sérüléseket is okozhat, hiszen a főzőlap vegyi anyagokat is tartalmazhat. 

 

A kihívást egy Reddit-felhasználó indította el, aki már a videó megosztásánál azt írta a posztjában, hogy nagy hülyeséget csinált. A felvételen ugyanis jól látszik, hogy pár másodperc alatt milyen durván megégett a keze. Nézzétek csak!

 

 

Szerencsére úgy tűnik, ez a kihívás már a netezők számára is sok(k)nak bizonyult, ugyanis olyan videó eddig nem került fel, amiben megpróbáljk leutánozni srácot. Bár mi egyáltalán nem is értjük, miért jó az valakinek, ha szándékosan megégeti magát…

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: