2018. 02. 06., kedd, 12:33

Mi is rápörögtünk a legnépszerűbb Messengeres játékra - Ezt nem is lehet abbahagyni!

A népszerű robotok között dobta fel nálunk ma reggel a Messenger az Agymozgató nevű chatbotot, amely néhány nap alatt több mint 25 ezer magyart bolondított meg!

Valószínűleg mindenki találkozott már valamilyen chatbottal, amelyek az utóbbi időben egyre népszerűbbé válnak szinte minden platformon. Nos, egy ilyen kis robotot gondolt tovább egy csapat, és létrehoztak egy Agymozgató nevű játékot, amelyet bárki könnyedén elérhet, akár számítógépről, telefonról vagy tabletről lép be a Messengerbe.

 

 

Elég csak beírnunk a keresőbe, hogy Agymozgató, máris kezdhetjük a játékot a robottal. A chatbot igen érdekes és körmönfont találós kérdéseket tesz fel nekünk, amelyekre válaszolva csillagokat nyerhetünk. Az se gáz, ha nem tudjuk elsőre a választ, néhány csillagért segítséget kaphatunk, amiből azért általában már rá lehet jönni a válaszra. A játék valóban érdekes és elgondolkodtató kérdéseket tartalmaz, ami gyorsan levett minket is a lábunkról, úgy elrepült 30 perc az életünkből, hogy szinte észre se vettük, de akkor is kellett még egy újabb kérdés!

 

 

A játékot ITT találjátok, bármilyen platformról el lehet érni, de tényleg csak óvatosan, gyorsan rá lehet pörögni, amit jelez az eddigi 28 ezer játékos, a 3 milliónál is több üzenet, valamint az 5/5-ös 800 darab értékelés. Mi 125 pontnál mondtuk, hogy oké, ma dolgozni is kéne, így nagy nehezen elköszöntünk a játéktól, de este mindenképp visszatérünk, hogy gyorsan megtriplázzuk a pontjainkat.

Ti hány pontig jutottatok?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: