2018. 01. 10., szerda, 12:42

Az év egyik legjobban várt horrorja érkezett a kaposvári Cinema Citybe! – A 74nullanulla hétvégi moziajánlója

Igazi csemegékkel kezdi meg a 2018-as évet a kaposvári Cinema City, hiszen a horror rajongók máris egy nagy kedvencet, az Insidious sorozat 4. részét köszönthetik a moziban, míg a vígjátékok és akciófilmek kedvelőinek Dwayne Johnson legújabb kalandja, a Jumanji: Vár a dzsungel forog tovább.

Játssz velünk, és nyerd meg páros belépőnket a kaposvári Cinema Citybe ITT

 

Insidious: Az utolsó kulcs

Az eddigi hírek szerint befejező epizódjához érkezett a nálunk nagy sikernek örvendő Insidious sorozat a most megjelent 4. részével, és James Wan végleg pontot tesz Elise Rainier és társai hátborzongató történetére. Hol máshol is zárulhatna be a kör, mint abban a házban, ahol Elise szörnyű gyerekkorát töltötte, ide hívja most ugyanis egy kétségbeesett család a paranormális ügyeket vizsgáló csapatot.

 

 

A nő és társai, az előző filmekből már megismert Tucker és Specs ezúttal olyan démonnal találja szembe magát, aki egyszer már pályázott főhősünk bőrére, és aki most minden erejét bevetve készül a bosszúra, hogy kiontsa végre régóta várt áldozata életét. A rendkívül népszerű Insidious befejező epizódja méltó lezárása a sorozatnak, borzongásból és sikolyokból most sem lesz hiány. Az alábbi időpontokban tudjátok megtekinteni a kaposvári Cinema Cityben:

 

Péntek: 20.00, 22.10

Szombat: 22.10

 

ELŐZETES:

 

 

Jumanji: Vár a dzsungel

Már az elején le kell szögeznünk, hogy ugyan a névből sokan arra következtetnek, hogy a Vár a dzsungel a jól ismert 1995-ös Jumanji sorozat folytatása, ez sajnos nem valós, hiszen a néven kívül más nem maradt az eredeti filmekből. Még a játék is változott mégpedig olyannyira, hogy már nem egy társasjátékról van szó, lévén a digitális világnak köszönhetően egy videojátékba került át a Jumanji legenda, és a játékosok sem a környezetüket változtatják át a játéknak köszönhetően dzsungellá, hanem ők kerülnek egyenesen az őserdőbe. A történet hasonlóképp veszi kezdetét mint elődje, egy csapat srác büntetésből egy elhagyatott algasori raktár kipucolására kényszerül, amikor egyikük rábukkan egy érdekes videojátékra.

 

 

A kis csapat nagy ívben tesz a takarításra, rögtön belevetik magukat a játékba, ami legnagyobb meglepetésükre azonnal magába szippantja őket, a szó szoros értelmében. Ekkor kerülnek elő az igazi címszereplők, a csapat minden tagja egy választott karakterré válik, akiket Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black és Karen Gilan testesít meg. A játék kezdetét veszi, veszélyek sora fenyegeti a játékosok életét, akiknek egyetlen célja a kijutáson kívül az életben maradás. Nem várt poénokkal operál a film, ami az év egyik meglepetés filmjeként érkezett a vígjátékok kategóriájába, és amelyet mi is szívesen ajánlunk bárkinek az alábbi időpontokban a kaposvári Cinema Cityben:

 

Csütörtök: 13.00, 15.30, 18.10, 20.30

Péntek: 13.00, 15.30, 18.10, 20.30

Szombat: 10.30, 13.00, 15.30, 18.10, 20.30

Vasárnap: 10.30, 13.00, 15.30, 18.10, 20.30

 

ELŐZETES:

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: