2017. 12. 13., szerda, 10:27

Ma van a csúnya karácsonyi pulcsik világnapja! Mutatjuk a kaposvári felhozatalt

Legyen rénszarvasos, hóemberes, kismacskás, télapós, csillogó-villogó, fájdalmasan agyondíszített vagy simán csak flitteres az a pulóver, itt az ideje, hogy beszerezzetek vagy előrángassatok egyet a szekrényből, hiszen ma, azaz december 13-án ünnepeljük a Nemzetközi Csúnya Pulcsik Napját!

A cél, hogy ezen a gyönyörű szerdai napon - bármilyen csúnyácska darab is akad a kezedbe - csúnya pulcsiban menj melóba, suliba, állásinterjúra, az esti buliba vagy bárhova!

A Nemzetközi Csúnya Pulcsi Nap több éve ismert világszerte, rengeteg országban szerveznek ilyenkor gyűjtéseket, hogy aztán az összegyűjtött cuccokat hajléktalanoknak és rászorulóknak adományozzák. 

 

 

Az akciónak külön weboldala is van, ahol visszaszámláló mutatja a jeles nap érkeztét. Az évek alatt számtalan híresség is az ügy mellé állt, köztük az angol királyi család, de találni példát a munkatársait megbotránkoztató kollégára is.

Kaposváron is évről évre jobban dívik ez a hóbort, ezért összeszedtük nektek a legjobb helyi darabokat. Volt belőle bőven...

 

Mi így ünnepeltük tavaly a jeles napot:

 

 

Ha nektek is van csúnya pulcsitok, lőjjetek egy szelfit és küldjétek el nekünk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: