2017. 11. 30., csütörtök, 18:41

Megtaláltuk a legvadabb mikulásváró zoknit!

​Láttunk már sok érdekes dolgot, amit remek fantáziavilággal és kézügyességgel megáldott kreatívok készítettek a gigantikus kék Ikeás szütyőből, de amibe most akadtunk bele, az kétségkívül említésre méltó.

December eleje a Mikulásról szól, ilyenkor minden kis lurkó várja a piros ruhás öregembert, aki mindenféle finomságokkal halmozza el őket a hónap 6. napján. Ekkor szokás fényesre suvickolni a csizmákat, kitenni a legszebb zoknijainkat, hogy a fehérszakállú pontosan tudja, hova kell gondosan elhelyeznie a finomságokat.

 

 

A gigantikus Ikea szatyiknak már van híre, sokan használták ki a kék szütyő népszerűségét arra, hogy valami elképesztő dolgok készítsenek belőle. Nos, úgy tűnik a trend nem halt meg, hiszen valaki most olyan zoknikat készített, amelyek egytől-egyig a kék táskából készültek.

 

 

Összesen 50 darabot készítettek el kézműves módszerrel, ami 7000 forintos áron be is szerezhető ITT, bár szerintünk, akit jobb kézügyességgel áldottak meg, maguk is el tudják készíteni, csupán egy IKEA táskára van szükségük, ami azért remélhetőleg minden háztartásban megtalálható.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: