Segíts, hogy segíthessünk! - Indul a

2017. 11. 14., kedd, 13:06

Segíts, hogy segíthessünk! - Indul a "Nagy Kaposvári Összefogás 2017"

Idén harmadjára indítjuk útnak nagysikerű adománygyűjtő akciónkat, melynek célja, hogy öt rászoruló kaposvári család életét könyítsük meg. Nem csak az adományokban várunk tőletek segítséget, hanem a legrászorulóbb családok kiválasztásában is!

A Nagy Kaposvári Összefogás célja

Kitűzött célunk, hogy érdemben tudjunk segíteni rászoruló családok közvetlen segítésével. Az akcióban befolyt összegből a számukra legfontosabb dolgokat vásároljuk majd meg, melyeket karácsonykor át is adunk nekik. 

 

 

Hogy segít ez a kampány a családokon?

Számtalan olyan dolog van, ami hosszútávon is segítség lehet ezeknek a családoknak, ezért a pénzadományok mellett a tárgyadományokat is várjuk a kampány során, egészen december 15-ig. Hogy leginkább mire van szükségük, az az őket bemutató videókból kiderül. Emellett a befolyt összegből olyan dolgokat vásárolunk, amiket nem sikerült a kampány során beszerezni.

 

Minden évben elsöprő sikere volt az akciónak

2015-ben és tavaly is egymillió forintot meghaladó pénzt és tárgybeli adományt sikerült gyűjtenünk a segítségetekkel, így a családok szinte minden általuk megnevezett dolgot megkaptak karácsonyra!

 

 

Mi alapján választjuk ki a családokat?

Ahogy tavaly, úgy idén is a Ti ajánlásaitokat várjuk, hogy mely családokat támogassuk.

 

Milyen ajánlásokat várunk?

Elsősorban kaposvári és környéki, valóban nehéz helyzetben levő gyerekes családokon szeretnénk segíteni.

 

Hogyan adhatok ajánlást?

Ha az ön családja ilyen, vagy ismer ilyen családot, küldje el nekünk e-mailben november 26-ig az ön és az ajánlott család elérhetőségeit (név, cím, telefonszám) és rövid bemutatását a kaposvariosszefogas2017@gmail.com címre!

 

Ki támogathatja az összefogást?

Természetesen bárki, de a magánszemélyeken kívül számítunk cégek támogatására is, hogy minél több pénz gyűljön abba a bizonyos kalapba. 

 

Mivel támogathatom az összefogást?

Az alkalomra készült ajándék karkötők 1000 forint adományt jelképeznek, azonban ha van rá lehetőséged, ennél nagyobb összegű felajánlásokat is várunk. Ha anyagi helyzeted nem engedi hogy adakozz, írj nekünk, és ingyen adunk karkötőt, hogy ezzel is szolidaritást tudj vállalni a családokkal.

 

A karkötők jelzik, hogy Te is segítettél az összefogásban

 

Segítsetek, hogy segíthessünk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: