2017. 11. 13., hétfő, 14:23

Az év álláshirdetését keresed? Megtaláltuk neked! - 16 millió fél év alatt azért, hogy nyaralgass

Sokan vágyakozunk ilyen ramaty időben valami szép, meleg helyre, ahol a tenger mossa talpunkat a pálmafák alatti heverészés közben. Nos, van egy álláslehetőség, ami ezt lehetővé teszi.

 

A hirdetést a mexikói Yucatán-félszigeten található gyönyörű városka, Cancún adta fel, amely során új weboldalának és közösségi médiás felületeinek új arcát keresi. A képeket elnézve, nem túl nehéz feladat ezt a paradicsomi helyet felfuttatni, így a kínált fizetés, a 16 millió forint szinte ajándék.

 

 

A feladat leírásban semmi lehetetlen dolog nincs megjelölve, a követelmények közé tartozik, hogy folyamatosan posztolnod kell a közösségi médiára a városból, el kell látogatnod a helyi szórakozóhelyekre (persze VIP státuszban) és meg kell jelenned pár helyi programon. Ez kinek jelentene teljesíthetetlen küldetést?

 

 

A város állja a szállásodat, egy luxuskategóriás helyen tengetheted mindennapjaid, ráadásul minden költségedet fizetik, nem is beszélve arról, hogy fáradozásaidat busásan megjutalmazzák, havonta 10 ezer dollárt kapsz, fél éven keresztül.

 

 

Jelentkezni ITT lehet egészen december 17-ig, tapasztalat nem szükséges hozzá, viszont az angolodnak tökéletesnek kell lennie. Töltsd fel egyperces videódat, amelyben elmagyarázod miért is te lennél a tökéletes jelölt! Drukkolunk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: