2017. 11. 07., kedd, 15:23

Megtudtuk - A város legnagyobb küzdőterével, új helyszínen rebootol a Fitnessaréna!

Egy ideje már tudni lehetett, hogy mozgolódás van a Fitnessaréna körül, aztán október végén ráerősítettek a hírre egy az új helyszínen készült képpel. Nekünk most sikerült megtudnunk pár infot az új arénáról, és pár képet is kattintottunk.

Az talán már nem volt titok, hogy az új helyszín a McDonald's szomszédságában lévő Berzsenyi utca 9., vagyis a Berzsenyi üzletház emelete. Azt viszont aki nem járt még itt sohasem, meglepetésként érheti a bőven több mint 1000 mösszterület, melynek több mint a fele az edzőteremé, vagyis bátran kijelenthető: a város legnagyobb és legmodernebb egybefüggő küzdőtere lesz itt!

 

Itt bizony el lehet majd férni...Folyamatosan érkeznek az új szériás Life Fitness és Impulse Stretch gépek

Persze nem csak a méret itt a lényeg, a kihasználtság is csúcsra lesz járatva, a közel heti 100 csoportos órával - Walking Program, Spinning,  TRX, Zumba, Strong by Zumba, Zona edzés, SpinRacing, Cross Training, FitBox, Core Training, Step, Köredzés, Callanetics - szintén egyedülállóak lesznek.

 

A készülő Walking Program teremSpinning terem, háttérben a terasszal

A géppark teljesen megújul, új szériás Life Fitness és Impulse gépek érkeznek, és az egykezes súlyzó mennyiség is a duplájára bővül, hogy senkinek ne kelljen várnia.

A tükrök előtt végig egykezes súlyzók lesznek

Cross training állvány

Nem csak az edzőtér lesz sokkal nagyobb, az öltözők is ezzel arányosan bővülnek. Extra lesz még a finn- és infraszauna, a napozóterasz és a szabadtéri edzőterasz is.

 

Az öltözőterek is megduplázódnakEz lesz a szaunaA hátsó bejárat

És még persze ezer másik dolog nagyon extra lesz, amit a komplexum nagysága miatt képtelenség lenne felsorolni, de ahogy befejeződnek a munkálatok, egy videóban mutatjuk be a megújult Fitnessarénát!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: