Beküldés

2017. 11. 06., hétfő, 14:24

Tartozás miatt, saját házában bántalmazták a nagybajomi férfit

Három pusztakovácsi férfi volt az elkövető.

A Kaposvári Rendőrkapitányság önbíráskodás bűntett és testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást három férfi ellen. A rendőrök most vádemelést javasolnak.

 

Tartozás miatt, saját házában bántalmazták

2017. szeptember 6-án az esti órákban ismeretlen tettesek mentek be egy nagybajomi családi házba, ahol az ott lakó sértettet állítólagos tartozása miatt bántalmazták, majd a tőle követelt pénzt elvették.

 

 

Még aznap éjszaka elfogták őket

A beszerzett információk alapján a nyomozók látókörébe került három pusztakovácsi férfi, őket még aznap éjszaka a bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Kaposvári Rendőrkapitányságra előállítottak és – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgattak ki. A gyanúsítottaknál tartott házkutatáskor előkerült az eltulajdonított készpénz, amelyet a rendőrök lefoglaltak.

 

A három férfi az eljárás során előzetes letartóztatásba került, a Kaposvári Redőrkapitányság a velük szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!