2017. 11. 03., péntek, 11:08

Elkezdődött az iPhone X őrület – 300 darabot már el is csórtak

​A szeptemberi bejelentés óta az Apple jubileumi telefonja, az iPhone X körül forog a rajongók élete, akik közül néhányan ma mégsem lesznek boldogok.

 

Hetek óta arról cikkeznek a szakértők, hogy nem készült elég készülék az új iPhoneból, így minden valószínűség szerint nem tudja minden vásárlója igényeit kielégíteni az almások csapata. Az előrendelések már néhány hete megkezdődtek szerte a világban, azonban az X-eket csak mától lehet kézhez kapni hivatalosan. A korszakalkotóként beharangozott telefon nem csupán képességeivel, de árával is sokkolta a közönséget, hiszen egy termék ára 999 és 1150 dollár között mozog, ami nálunk már közel 400 ezer forintnak felel meg.

 

 

Az, hogy az ára, vagy a készlet szűkössége csapta ki a biztosítékot három férfinál nem tudni, viszont San Franciscóban meglovasítottak egy teherautónyi szállítmányt. A rablók akkor léptek akcióba, mikor a szállító épp a Stonestown Galleriaba adott le egy csomagot, a teherautót feltörték, majd az árut meglovasították. Az első becslések szerint a zsákmány több mint 300 darab iPhone X volt, amelynek értéke meghaladja a 300 ezer dollárt, átszámolva nagyjából 80 millió forintot.

 

 

Itthon jelenleg még nem kell tartani a készlethiánytól, egyenlőre hozzá lehet jutni a méregdrága készülékhez, viszont San Franciscóban 300-al kevesebb boldog új tulajdonosa lesz az iPhone X-nek.

Ciki.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: