2017. 10. 31., Kedd, 14:34

Dumaszínház és Anna and the Barbies novemberben a Szivárványban!

Nem akármilyen nyalánkságokkal készülnek novemberben a Szivárvány Kultúrpalotában.

Filmekkel rajtol a november a Szivárvány Kultúrpalotában! Előbb a Kedi – Isztambul macskái című népszerű dokumentumfilmet mutatják be másodikán, majd jön az Aurora Borealis – Északi fény című magyar alkotás.

A későbbiekben sem lesz hiány érdekes filmekből, többek között a Budapest Noirt, A kertész titkát, a Borg/McEnroe-t, A remény másik oldalát, valamint egy egészen egyedülálló koncertfilmet is programra tűztek, az Anna and the Barbies – Álmatlant, amely egy eddig ismeretlen oldaláról mutatja be a népszerű zenekart. A fronténekes Pásztor Anna ráadásul a vetítés végén kötetlen beszélgetésre és néhány aláírás kiosztására is vállalkozott, így közönségtalálkozóval egybekötött estet hoztak tető alá a Szivárványban.

A hónap második felében három filmmel találkozhatunk majd, előbb a Madame című francia, és a Viktória királynő és Abdul című angol-amerikai alkotás érkezik. A Harry Potter szerepét magáról lerázni kívánó Daniel Radcliffe legújabb, elég heves hírverést produkáló filmje a Jungel november 28-29-30. között lesz majd látható a Szivárványban.

Azonban nem csak a moziról szól a november, hiszen 3-án 19 órakor a Vidám kísértet című Játékszín előadásban Kaposvárra érkezik Hernádi Judit, Gálvölgyi János és Pásztor Erzsi is, hogy egy élményekben gazdag estét hozzanak színpadra. Az Ady Endre est keretein belül november 15-én újra Hobo érkezik hozzánk, méghozzá A feltámadás szomorúsága című előadással.

November 16-án Filharmónia Magyarország estet tartanak, míg 17-én az Örömlányok végnapjai című előadást szerveznek. A hónap végén aztán érkezik Aranyosi Péter egy önálló esttel, a Dumaszínház Borsodi homályos című előadásával, végül pedig Kádár Annamária zárja a hónapot, a Nyitott Akadémiával.

Jó szórakozást kívánunk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: