Már az est ételfelhozatala is megérdemli a kaposvári étterembejárók kitüntetett figyelmét a szezonális különlegességekkel, amire a szekszárdi Heimann borászat szőlőremekei még egy lapátnyi élvezetet pakolnak.
A borvacsorán a fogásokhoz hangolt Heimann borok párosulnak, mint például az előételhez egy izgalmas Csók! Rózsi mama 2016, mely egy nem teljesen áttetsző, "ködös", krémes, gyümölcsös rozé.
A menü többi fogásához is igazi különlegességek kerülnek a poharakba, így a borház 5 hónapig tölgyfahordóban érlelt kadarkája, vagy a desszerthez párosított, rumos jegyekkel redelkező Barbár 2012, ami egy igazán extra cabernet franc.
Ha igazi gurmé vagy, netán szeretnéd elkápráztatni kedvesedet egy pazar vacsorával, ez az est a tökéletes választás!
Hogy ne maradj le a La Pergola eseményeiről, kövesd Facebook oldalukat!