2017. 10. 17., Kedd, 13:55

Remekül indul a hét a mozifronton – Itt a Viszkis és a Fekete párduc új előzetese is!

Láthattunk már mindkét filmből kisebb részleteket az első előzetesek során, de most végre hozzánk vágtak az alkotók egy-egy hosszabb és immár bővebb információkkal rendelkező kedvcsinálót is.

Akciófilmek terén eddig nem kápráztattak el minket az elmúlt években a magyar filmesek, azonban úgy tűnik, ez már nem sokáig lesz így. A november 23-án érkező, Ambrus Attiláról szóló film, A Viszkis lehet az ugródeszka ilyen téren, hiszen Antal Nimród filmjéhez most megérkezett a második kedvcsináló is, és ebben sem találtunk hibát. A Kontrollt is jegyző rendező a valóságot és a fikciót felhasználva alkotta meg a forgatókönyvet, amelynek célja, hogy akik nem ismerték a Viszkis történetét, azok is pontos képet kaphassanak az ország egyik legnagyobb bankrablójáról. Ambrus Attila bőrébe Szalay Bence bújt, míg szerelmét Móga Piroska játssza majd a hamarosan érkező filmben.

A Marvel háza táján sincs megállás, novemberben érkezik Thor legújabb kalandja a Ragnarok, majd ezt követően a Polgárháborúban már feltűnt új hőssel, a Fekete Párduccal ismerkedhetünk meg tüzetesebben. Az első hosszabb előzetesből már jóval több dolgot megtudhatunk a februárban érkező filmről, mint például azt is, hogy az afrikai Wakanda fejlettsége jóval a képzeletünk felett jár. A film során bepillantást nyerhetünk a királyságba, az új uralkodó fenyegető kihívásaiba és az ősi ellenségek felemelkedésébe. Az előzetes szerint nem semmi összecsapások várnak ránk Wakanda területén sőt, ez a Fekete Párduc sem annyira gyámoltalan, mint azt sokan gondolnák. Az újragondolt szerkóval felszerelkezett hős nem mindennapi csatáját a trónért jövő év elején láthatjuk majd a mozikban.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: